Articol scris de Alex Ioniță
Ten Hag îl dorește pe brazilianul Antony, extrema dreaptă care aparține fostului său club, Ajax Amsterdam. De asemenea, unul dintre reprezentanții brazilianului, Junior Pedroso, ar fi fost prezent în Manchester pentru discuții, conform Daily Mail. Fiind întrebat care este importanța aducerii unui nou atacant, Erik Ten Hag a spus: "Cred că este vital dacă dorim să avem succes, sezonul este foarte lung. Acesta este un motiv, dar de asemenea și numărul meciurilor. Ne trebuie mai multe opțiuni în ofensivă. Dar încă avem timp pentru a face asta. Christian Eriksen a fost adus pentru mijloc, suntem foarte fericiți. Sunt foarte fercit cu performanța la mijloc și în atac în momentul de față. Dar știu că în acest sezon vor fi multe meciuri, Cupa Mondială, deci ne trebuie mai multe opțiuni. Avem o echipă bună, dar avem nevoie de un grup bun pentru a atinge rezultatele cele mai bune la finalul sezonului".
United a fost nevoită să îl folosească pe Anthony Martial - iar acesta a dat satisfacție - în perioada meciurilor amicale din cauza absenței lui Cristiano Ronaldo și a lui Mason Greenwood. "Diavolii" au marcat de 11 ori în victoriile cu Liverpool, Melbourne și Crystal Palace.
Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 8 ORE
De asemenea, Ten Hag a avut cuvinte de laudă la adresa lui Fred, care a avut o evoluție excelentă în victoria din Bangkok împotriva lui Liverpool, scor 4-0. Brazilianul s-a făcut remarcat printr-un lob superb, marcând golul de 2-0.
"În momentul de față, el (n.r Fred) joacă rolul de conector între defensivă și ofensivă. Joacă acest rol foarte bine. Sunt mulțumit de performanțe, de îmbunătățiri. Sunt de părere că poate fi și mai bun. O să îl susțin în asta. De asemenea, aduce energie echipei prin atitudinea sa", a spus Erik Ten Hag.
Cristiano Ronaldo nu mai dorește să continue la Manchester United
Cristiano Ronaldo nu mai dorește să continue la Manchester United, chiar dacă contractul acestuia expiră în vara anului 2023. Atacantul este determinat să părăsească gruparea engleză și, l-a pus pe agentul său să-i caute echipă. Între timp, atacantul portughez cotat la 30 milioane de euro, conform siteului de specialitate Transfermarkt, a fost refuzat de Bayern, Chelsea și Atletico Madrid. Momentan viitorul starului portughez rămâne incert.
Motivul pentru care CR7 nu concepe să mai rămână pe Old Trafford e strâns legat de ratarea calificării echipei în Champions League. Lusitanul nu concepe să nu joace în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, visând să își mai adauge o "urecheată" la "colecția" sa. În egală măsură, Ronaldo, care e golgheterul all-time al UCL, vrea să își extindă recordul față de Messi, al doilea clasat, dar și față de Mbappe, care se anunță, în viitor, un rival cu mari șanse în clasamentul celor mai multe reușite din Ligă.
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 11 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 11 ORE