Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United l-a transferat pe Sabitzer! Ten Hag, disperat să-i găsească un înlocuitor lui Eriksen

Bianca Dumitru

Actualizat 01/02/2023 la 01:10 GMT+2

Christian Eriksen s-a accidentat în weekend, în meciul disputat de Manchester United în 16-imile FA Cup. Danezul va lipsi cel puțin 3 luni, astfel că șefii de pe Old Trafford încearcă acum să-i găsească un înlocuitor, unul dintre numele vehiculate fiind cel al lui Marcel Sabitzer.

Marcel Sabitzer vom FC Bayern München

Credit imagine: Imago

UPDATE | Oficialii lui Manchester United s-au înțeles cu cei de la Bayern pentru transferul lui Sabitzer, care va fi anunțat oficial în următoarele ore.
UPDATE | Marcel Sabitzer s-a înțeles cu șefii lui United și a plecat deja spre Anglia, așteptând ca și cele două cluburi să bată palma pentru ca transferul să se poată realiza înainte de încheierea perioadei de mercato.
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii celor două echipe sunt foarte aproape de a ajunge la un acord, Sabitzer urmând a fi împrumutat pe Old Trafford până la finalul acestui sezon.

Știrea inițială
Christian Eriksen s-a accidentat în weekend, în repriza secundă a partidei dintre Manchester United și Reading, contând pentru 16-imile FA Cup.
Danezul a fost faultat, în minutul 58, de Andy Carroll și a părăsit terenul în cârje, iar potrivit primelor estimări ale medicilor, nu va putea reveni până la finalul lunii aprilie sau chiar începutul lunii mai.
În aceste condiții, șefii lui Manchester United îi caută un înlocuitor lui Eriksen. Jurnalistul Jason Burt de la Telegraph a anunțat că astăzi, în ultima zi de mercato din această iarnă, oficialii de pe Old Trafford au luat legătura cu mai multe cluburi din Europa pentru a vedea dacă pot aduce vreun mijlocaș în lotul lui Erik ten Hag până la încheierea perioadei de transferuri.
Citește și:

Sabitzer vrea să ajungă la Manchester United

Unul dintre mijlocașii care ar putea ajunge la United este Marcel Sabitzer. Austriacul de 28 de ani mai are contract cu Bayern Munchen până în 2025, dar ar vrea să facă o schimbare.
Conform lui Fabrizio Romano, fotbalistul le-ar fi transmis celor de la Manchester că ar fi fericit să se alăture lotului lui Ten Hag, astfel că șefii clubului din Premier League au luat legătura cu cei de la Bayern.
Sabitzer nu s-a antrenat astăzi și așteaptă să vadă dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord în următoarele ore, ultimele din această perioadă de mercato.
Un alt jucător care ar putea ajunge sub comanda lui Erik ten Hag ca înlocuitor al lui Eriksen este Yannick Carrasco. Jurnalistul Jason Burt a anunțat că belgianul de la Atletico Madrid le-a fost oferit sub formă de împrumut celor de la Manchester United.
Rămâne de văzut ce variantă vor alege și cine va fi fotbalistul care îi va lua locul pentru moment lui Eriksen în echipa de pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo