Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United i-a mai găsit un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo! Ultimul nume de pe listă

Bianca Dumitru

Publicat 14/07/2022 la 17:09 GMT+3

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este incert. Presa din Franța a anunțat că șefii de pe Old Trafford îi caută un înlocuitor, unul dintre fotbaliștii doriți în Premier League fiind Moussa Dembele.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărți în această vară de Manchester United. Aflând de intenția portughezului de a pleca, șefii de pe Old Trafford au început să-i caute un înlocuitor.
După ce s-a vorbit despre interesul englezilor pentru Paulo Dybala și Florian Wirtz, acum jurnaliștii din Franța au anunțat că un alt fotbalist a ajuns în vizorul lui United. Este vorba despre Moussa Dembele, atacantul lui Olympique Lyon.
Fotbalistul de 26 de ani mai are contract doar până în 2023, iar francezii ar vrea să îl transfere în această vară pentru că li se pare dificil să ajungă la un acord cu el pentru prelungirea înțelegerii sale.
Astfel, șefii lui Lyon consideră că acesta este momentul potrivit pentru a-l lăsa să plece. Dembele este bine văzut de echipele din Premier League, fiind dorit, pe lângă United, și la Arsenal.
Atacantul, care a mai jucat de-a lungul carierei la Fulham, Celtic și Atletico Madrid, are în prezent o cotă de piață de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
Citește și:

Ten Hag are planuri cu Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag a anunțat că starul celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu este de vânzare. Mai mult decât atât, fostul antrenor de la Ajax a declarat că portughezul se află în planurile sale pentru sezonul viitor, astfel că nu ar avea de ce să se pună problema unei plecări a acestuia de pe Old Trafford.
"Plănuim sezonul cu Cristiano Ronaldo. Abia aștept să lucrez cu el", a spus Ten Hag, în cantonamentul din Thailanda.
De asemenea, noul antrenor al celor de la Manchester United nu a vrut să vorbească despre zvonurile legate de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, spunând că nu a avut vreo discuție în acest sens cu lusitanul:
"Nu mi-a spus nimic. Am citit, dar cum am mai spus, Cristiano nu este de vânzare. Face parte din planurile noastre și sper să avem succes împreună", a adăugat olandezul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo