Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United i-a stabilit bugetul de transferuri lui Ten Hag! Cât va putea cheltui în perioada de mercato din iarnă

Bianca Dumitru

Publicat 15/09/2022 la 19:32 GMT+3

Manchester United se gândește deja la perioada de mercato din iarnă, deși abia s-a încheiat fereastra de transferuri din această vară. Jurnaliștii englezi au anunțat ce sumă de bani va avea Erik ten Hag la dispoziție pentru a-și întări lotul la începutul anului 2023.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a cheltuit aproape 250 de milioane de euro în perioada de mercato din această vară. Deși investiția făcută a fost una importantă, iar în lotul lui Erik ten Hag au ajuns nume importante, precum Casemiro, Antony sau Christian Eriksen, șefii de pe Old Trafford se gândesc deja la următoarea fereastră de transferuri.
Presa din Anglia a anunțat că oficialii "diavolilor" i-ar fi stabilit deja bugetul antrenorului pentru mutările de la începutul anului 2023.
Este vorba despre o sumă de 80 de milioane de euro, pe care Ten Hag va trebui să o folosească în special pentru întărirea liniei de mijloc. Bugetul ar putea crește, dacă tehnicianul va considera că are nevoie de mai multe transferuri pentru a-și îndeplini obiectivele sau dacă va scăpa de anumiți jucători din cadrul clubului.
Cei de la The Sun au notat că suma ar putea depăși 110 milioane de euro dacă Ronaldo va fi transferat, iar echipa va scăpa de salariul său de peste 500.000 de euro pe săptămână.
În ceea ce privește jucătorii pe care Ten Hag va încerca să-i aducă sub comanda sa, se remarcă Frenkie de Jong, pe care tehnicianul și l-a dorit și în această vară, dar fotbalistul nu a acceptat o mutare la Manchester.
Citește și:

TEN HAG ȘTIE CE JUCĂTOR POATE ADUCE TITLUL LA MANCHESTER UNITED

Erik ten Hag este convins că Marcus Rashford este jucătorul care îi poate aduce un nou titlu lui Manchester United. Tehnicianul "diavolilor" s-a bazat în acest început de sezon pe jucătorul de 24 de ani, pe care l-a sprijinit necondiționat, fiind convins că se poate lupta de la egal la egal cu Manchester City.
Astfel, antrenorul i-a setat un nou obiectiv lui Rashford, care trebuie să marcheze minimum 20 de goluri în acest sezon, conform așteptărilor lui Ten Hag.
Atacantul a reușit deja 3 goluri și două assist-uri, iar presa britanică notează că managerul lui United vrea să facă din Rashford atacantul numărul 1 al echipei de pe Old Trafford. Asta în timp ce lui Cristiano Ronaldo îi va fi tot mai greu să își recapete locul din primul 11.
"Cu Ronaldo pe teren, toată lumea se simte presată. Toți jucătorii s-au bucurat când s-a întors, dar niciunul nu a fost mulțumit deoarece portughezul a ratat pregătirea. Ronaldo nu este pus la punct cu tactica și pregătirea și acționează din instinct", au scris jurnaliștii britanici.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo