Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United leagă 3 victorii la rând în Premier League! Ronaldo a fost din nou rezervă

Romeo Ene

Publicat 02/09/2022 la 00:09 GMT+3

Manchester United s-a impus pe terenul celor de la Leicester, în meciul din a cincea etapă a Premier League. Ronaldo nu s-a aflat în echipa de start a lui Erik ten Hag, fiind trimis pe teren în ultimele 25 de minute de joc.

Leicester City gegen Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Formația lui ten Hag continuă seria de rezultate pozitive în Premier League și a ajuns la 3 succese consecutive, după un început foarte slab de sezon.
United a învins-o pe Leicester în deplasare, scor 1-0, după golul marcat de Jadon Sancho în minutul 23.
Partida a început cu oaspeții în atac, iar Eriksen a avut o ocazie importantă în minutul 11, însă șutul danezului a trecut extrem de aproape de poarta lui Danny Ward. United a deschis scorul în minutul 23, după golul înscris de Jadon Sancho din pasa lui Marcus Rashford. Sancho l-a driblat pe portarul advers și a marcat pentru Manchester.
Săptămâna aceasta, Manchester United a făcut cel mai scump transfer al verii, 95 de milioane de euro pentru Antony de la Ajax.
De altfel, Sancho a fost cel mai periculos om al lui United în prima repriză, englezul creându-și și alte oportunități de a marca. Repriza a doua a debutat cu Leicester în atac, iar James Maddison a expediat un șut puternic din lovitură liberă, însă de Gea și-a făcut foarte bine treaba.

Ronaldo, din nou pe banca de rezerve

Cristiano Ronaldo s-a aflat din nou pe banca de rezerve a lui Manchester United, a patra oară în cele 5 meciuri din acest sezon. Portughezul a fost trimis pe teren de Erik ten Hag în minutul 68, însă nu a reușit să marcheze, deși a avut o ocazie importantă în minutul 84, după ce a scăpat de un adversar și a șutat pe lângă poartă.
CITEȘTE ȘI:
Anterior, Rashford a expediat și el un șut puternic, însă pe lângă poarta lui Ward. Pe final, Iheanacho a fost aproape de autogol. Nigerianul a deviat spre propria poartă o centrare venită din partea dreaptă a terenului. S-a terminat 1-0 pentru Manchester United, care ajunge la 3 victorii consecutive în Premier League și urcă pe locul 5, cu 9 puncte după primele 5 etape.
De cealaltă parte, trupa lui Brendan Rodgers are un început dezastruos de sezon, fiind pe ultimul loc, cu doar un punct. Pentru United urmează derby-ul cu Arsenal, de pe teren propriu de duminică, în timp ce Leicester va merge pe terenul lui Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo