Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/11/2022 la 09:54 GMT+2

Manchester United și Cristiano Ronaldo sunt în conflict deschis după ce starul portughez a acordat un interviu în care nu și-a menajat deloc echipa și antrenaorul, spunând că se simte trădat. Englezii au primit încă o lovitură, de această dată din partea lui Diego Simeone, care le-a spulberat orice șansă la un transfer al lui Joao Felix.

Cristiano Ronaldo y João Félix (Portugal)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Manchester United se află într-un plin conflict intern, după declarațiile lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul nu a mai suportat și a răbufnit la adresa oficialilor, a antrenorului, dar și a foștilor colegi, cum este cazul lui Wayne Rooney. Jucătorul se simte trădat de actualul său club, la care a dorit să se întoarcă pentru a-și încheia cariera. Doar ca apele nu sunt deloc limpezi, iar starul este pe picior de plecare, în această iarnă.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
"Diavolii roșii" au primit o nouă lovitură, imediat după interviul acordat de Ronaldo. Diego Simeone a dorit să pună capăt oricărei speculații privind un eventual transfer al lui Joao Felix la formația din Premier League. Antrenorul lui Atletico Madrid spune că echipa are porțile larg deschise pentru rămânerea atacantului adus de la Benfica.
"Joao este unul dintre jucătorii care a înscris cele mai multe goluri, dintre atacanții pe care îi avem, în afara faptului că acum are doar 3 reușite. El are un obiectiv și sperăm că va continua alături de noi. Sperăm să joace la acel nivel pe care ni l-a arătat de multe ori și să ne arate că are obiective mărețe, pentru că noi avem nevoie de el", a spus Simeone, conform Marca.
Manchester United a făcut o ofertă de 113 milioane de lire sterline pentru Felix, în vara acestui an, aceasta fiind refuzată de clubul din capitala Spaniei. Erik ten Hag încă și-l dorește pe atacantul de 23 de ani, însă totul ar putea cădea după mărturisirea lui Simeone, anunță presa din Anglia. Tehnicianul argentinian pare să aibă în continuare planuri mărețe cu omul său din linia ofensivă, chiar dacă cifrele nu sunt atât de strălucite în acest sezon.
Citește și:

Manchester United și Cristiano Ronaldo, aproape de o despărțire în iarnă

Ronaldo nu a mai suportat statutul de rezervă și, pentru prima dată în cariera sa, are o ieșire atât de dură la adresa echipei unde activează. De la venirea sa, în vară, Erik ten Hag nu s-a bazat prea des pe starul portughez, pe care l-a introdus în multe partide abia în partea secundă a jocului, folosindu-l ca titular doar în Europa League.
"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea.
Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul", a spus Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.
Cristaino Ronaldo va pleca în proporție foarte mare de la Manchester United, încă din această iarnă. Doecamdată, fostul jucător de la Real Madrid și Juventus dorește să se concentreze asupra Cupei Mondiale din Qatar, însă Chelsea nu vrea să rateze șansa de a semna cu el, astfel că stă la pândă. Rivala "diavolilor" este în pole position pentru semnătura jucătorului, iar principalul atu al londonezilor este reprezentat de faptul că vor evolua în optimile Champions League, acolo unde se vor întâlni cu Borussia Dortmund.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo