Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, sfătuită să-i prelungească înțelegerea unui titular! "E revoltător cât e de bun"

Bianca Dumitru

Publicat 02/05/2023 la 19:37 GMT+3

David De Gea mai are contract cu Manchester United doar până la finalul acestui sezon, iar cele două părți nu au ajuns încă la un acord privind prelungirea înțelegerii. Kasper Schmeichel l-a lăudat pe jucătorul "diavolilor roșii", recomandându-le celor din club să facă tot posibilul pentru a-l păstra.

David De Gea, Casemiro, Harry Maguire (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

David De Gea se află în ultimele luni de contract cu Manchester United, iar până acum cele două părți nu s-au înțeles în privința prelungirii înțelegerii. Portarul a respins prima ofertă a clubului, dar negocierile nu s-au încheiat.
Kasper Schmeichel a vorbit despre situația ibericului, exprimându-și surprinderea față de faptul că oficialii clubului au îndoieli în a-i face o nouă ofertă. Fostul goalkeeper de la Leicester a lăudat prestațiile lui De Gea, care a reușit în acest sezon să își mențină poarta intactă de 23 de ori, încasând 55 de goluri în 51 de partide.
Schmeichel a spus că îl consideră un portar incredibil pe spaniol și a evidențiat că Manchester United ar trebui să cheltuie aproape 70 de milioane de euro pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsura sa.
"Cred că au un portar incredibil. Nu doar un portar incredibil, un slujitor incredibil al clubului... Sunt 11 sau 12 ani de când este aici, nu?
Știu că a fi la orice club atât de mult timp este un lucru dificil, să fii numărul 1 la un club de fotbal de talia lui Manchester United este o realizare incredibilă și una care ar trebui respectată cu adevărat.
Cred că, ținând cont de sezonul pe care l-a avut, în care i s-a cerut să joace într-un mod complet diferit decât a trebuit să joace până acum, vom vedea câteva lucruri care au mers prost. Dar există și multe lucruri care i-au ieșit bine.
Cred că el are, de asemenea, un joc al picioarelor foarte bun. În ceea ce privește golurile, niciodată nu i-am pus capacitățile la îndoială pentru că este revoltător cât de bun este.
Cred că cei de la Manchester United se gândesc la cât de mult ar cheltui pentru înlocuirea lui. I-ar costa peste 60 de milioane de lire sterline (n.r. circa 68 de milioane de euro) și ei au deja un portar de primă clasă.
Mi se pare că De Gea își dorește să rămână la United, așa că eu cred că vor ajunge la un fel de înțelegere la un moment dat", a declarat Schmeichel, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

DAVID DE GEA, RECORD ISTORIC ÎN PREMIER LEAGUE

David De Gea, portarul celor de la Manchester United, a ajuns în această primăvară la o bornă istorică în Premier League. La partida cu Leeds United, de la jumătatea lunii februarie, spaniolul a bifat partida cu numărul 400 în tricoul "diavolilor", devenind primul jucător non-britanic din campionatul englez care atinge această cifră, în tricoul unei singure echipe.
Goalkeeper-ul, care a ajuns pe Old Trafford în 2011, atunci când United îi plătea lui Atletico Madrid în jur de 25 de milioane de euro, a devenit repede numărul 1 al formației engleze și se află în formula de start meci de meci.
David De Gea a fost titular și cu Leeds, într-un meci din cadrul etapei a 23-a din Premier League, devenind, de asemenea, și cel mai tânăr portar care ajunge la 400 de partide în campionat, la 32 de ani și 97 de zile, depășindu-l pe Shay Given, care deținea recordul, cu 33 de ani și 335 de zile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo