Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, sfătuită să transfere de la Barcelona: "Partenerul perfect pentru Fernandes!"

Irina Aldea

Publicat 05/03/2023 la 12:30 GMT+2

Fostul mijlocaș din Premier League, Danny Murphy, i-a sfătuit pe șefii lui Manchester United să îl transfere pe Frenkie de Jong de la Barcelona. Murphy susține că olandezul ar fi partenerul ideal pentru Bruno Fernandes, la fel cum a fost Christian Eriksen în acest sezon.

Christian Eriksen & Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

Manchester United l-a transferat pe Eriksen în vara anului trecut, pe gratis, după ce acesta și-a încheiat contractul pe termen scurt cu Brentford. Danezul ar fi avut oferte de la clubul londonez și de la fosta sa echipă, Tottenham Hotspur, dar a ales să joace pe Old Trafford. Mijlocașul danez este acum indisponibil pentru câteva săptămâni în urma unei accidentări în Cupa Angliei. Murphy crede că este timpul ca "Diavolii Roșii" să aducă un înlocuitor pe termen lung.
"Vă spun ce este îngrijorător din punctul de vedere al lui Liverpool, acea relație dintre Erik ten Hag și Frenkie de Jong, pentru că el este un jucător adevărat! Barcelona trebuie să vândă niște jucători. Trebuie să recupereze peste 100 de milioane de lire sterline, iar De Jong le-ar aduce o mare parte din această sumă dacă îl lasă să plece", a transmis Danny Murphy pentru talkSPORT.
CITEȘTE ȘI:

De Jong, de la Barcelona la Manchester United, "partenerul perfect pentru Bruno Fernandes"

Murphy a transmis de asemenea că De Jong este chiar mai bun decât Eriksen din anumite puncte de vedere și ar putea fi o achiziție bună pentru Manchester United: "De Jong este un jucător foarte bun. De fapt, De Jong ar juca acolo unde joacă Christian Eriksen, alături de Casemiro, iar Eriksen ar fi folosit mai mult ca jucător de echipă.
Probabil de aceea au optat pentru Eriksen când nu l-au luat pe De Jong, pentru că amândoi sunt creativi. De Jong este mai atletic și primește puțin mai bine mingea, dar sunt asemănători. Frenkie de Jong este un super talent și ar fi un mare, mare plus pentru ei. Ar fi un plus foarte mare pentru Manchester United și un partener excelent pentru Bruno Fernandes".
De Jong a înregistrat două goluri și o pasă de gol în 31 de meciuri în toate competițiile din acest sezon. Manchester United l-a urmărit pe Frenkie de Jong o mare parte din fereastra de vară a anului trecut, dar olandezul a fost categoric în privința rămânerii la Barcelona. El a vorbit despre interesul din partea "Diavolilor Roșii": "Întotdeauna mi-am dorit să rămân la Barcelona și de aceea am rămas mereu calm în vară. Nu pot da prea multe detalii. Barca are propriile idei, iar eu le am pe ale mele și uneori ele se ciocnesc. Dar, în cele din urmă, lucrurile au mers bine. Interesul lui Chelsea și Man United? Am decis deja în luna mai că vreau să rămân la Barcelona. Nu mi-am schimbat niciodată această decizie în timpul verii".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo