Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United și Arsenal se luptă pentru un fundaș de la Ajax. Echipa lui Ten Hag, în pole position

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/07/2022 la 10:34 GMT+3

Manchester United vrea să-l aducă pe Old Trafford pe Lisandro Martinez (24 de ani) la finalul săptămânii. Fotbalistul de la Ajax Amsterdam se află și pe lista de transferuri al lui Mikel Arteta, la Arsenal, însă surse din Olanda spun că, United este gata să facă un pas mare pentru semnătura internaționalului argentinian.

Lisandro Martinez

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Erik ten Hag, antrenorul lui United, îl are în fruntea listei de transferuri pe fudașul argentinian, Lisandro Martinez. Fotbalistul lui Ajax este considerată următoarea țintă după ce „diavolii” îi așteaptă la vizita medicală pe Tyrell Malacia (22 de ani) de la Feyenoord și Frenkie de Jong (25 de ani) de la Barcelona, transferul celor doi urmând să coste 80 de milioane de euro.
Citește și:

Arsenal, două oferte respinse de Ajax

Lisandro Martinez nu a negat nici o posibilă mutare la Arsenal. Formația antrenată de Mikel Arteta i-a făcut două oferte lui Ajax, prima în valoare de 30 de milioane de lire sterline, iar a doua, la începutul acestei săptămâni, a fost de 38 de milioane de lire sterline. Ambele oferte au fost refuzate, deoarece preferințele lui Ajax se ridică la suma de 43 de milioane de lire sterline.
Totuși, Martinez este deschis oricărei posibilități și nu exclude o posibilă mutare la Arsenal, conform Sportsmail.

Manchester United, în căutarea unui fundaș

Conform publicației Manchestereveningnews, mai mulți jucători ar urma să plece din lot odată cu venirea pe bancă a lui Erik ten Hag. Printre ei se numără Eric Bailly, Phil Jones și Axel Tuanzebe, toți cu profil defensiv. Astfel, o posibilă mutare a lui Lisandro Martinez poate întări lotul echipei din Manchester în compartimentul defensiv. Fotbalistul curtat de United poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și fundaș stânga.
Lisandro Martinez este cotat la 32 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În sezonul precedent, argentinianul a evoluat în 37 de meciuri în toate competițiile pentru Ajax și a reușit să înscrie un singur gol, plus alte 4 pase decisive. Martinez are șapte selecții la echipa națională de fotbal a Argentinei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo