Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United suferă după deplasarea din Moldova! Ce au pățit "diavolii roșii" după meciul de la Chișinău

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/09/2022 la 16:21 GMT+3

Manchester United nu s-a putut baza pe 12 jucători și membrii din staff la antrenamentul din weekend. Aceștia ar fi făcut o toxiinfecție alimentară după deplasarea din Moldova, unde au întâlnit-o pe Sheriff Tiraspol la Chișinău.

Cristiano Ronaldo marca en la victoria del Manchester United ante el Sheriff

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Jucători și oameni din staff-ul lui Manchester United sunt suspecți de o toxiinfecție alimentară după deplasarea în Moldova la mijlocul săptămânii trecute. Echipa lui Erik ten Hag s-a impus cu 2-0 în fața lui Sheriff Tiraspol, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo și Jadon Sancho.
După meci, echipa s-a întors în Anglia cu un avion privat, iar mai mulți oameni din cadrul clubului au început să acuze stări de rău. 12 oameni ar fi afectați și mulți jucători au lipsit la antrenamentele de vineri și sâmbătă în urma acestei probleme, potrivit The Mirror. Englezii scriu că cei care se ocupă de această problemă iau în calcul două variante. Prima ar fi că mâncarea servită de "diavoli" în Moldova ar fi fost stricată, iar a doua este că gustările servite în avionul spre casă, i-ar fi afectat pe aceștia.
Din fericire pentru ei, Manchester United nu a fost nevoită să joace în weekend din cauza mobilizării poliției pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. În caz contrar, ten Hag nu se putea baza pe unii jucători, fiind nevoit să improvizeze. Din fericire, toată lumea și-a revenit, notează sursa citată, iar cei convocați la naționale au putut să călătorească fără probleme. Premier League și restul campionatelor vor lua o pauză de două săptămâni, în vederea disputării meciurilor de Nations League.
Citește și:

Erik ten Hag și-a trezit jucătorii, care au 5 victorii în ultimele 6 partide

Manchester United pare că și-a revenit complet după startul ratat de sezon. Elevii lui ten Hag au 5 victorii în ultimele 6 meciuri în toate competițiile și vor da piept cu Manchester City în primul meci după pauza internațională.
Tehnicianul echipei de pe Old Trafford este conștient de programul încărcat, însă a realizat anumite transferuri care o vor ajuta pe United să facă față pe toate fronturile. Brazilianul Antony este cap de listă, cel care a și impresionat deja pe toată lumea, chiar dacă nu a prins încă prea multe meciuri.
"Îi puteți vedea tot potențialul. Va fi o amenințare în Premier League. Ne lipsea un jucător pe aripa dreaptă. Jadon Sancho și Marcus Rashford pot juca acolo, dar ei preferă stânga, așa că acum avem și veriga lipsă care poate juca bine pe dreapta.
Aveam nevoie de așa ceva în aripa dreaptă, un jucător cu ritmul, driblingurile și expresia lui. Premier League va fi o provocare pentru el, dar i-am văzut potențialul. Trebuie să continuăm să muncim. Eu stabilesc standarde înalte în fiecare zi. Toată lumea trebuie să dea totul în fiecare zi la Carrington", a declarat Erik ten Hag.
În Europa League, United o va înfrunta pe Omonia Nicosia în etapa viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo