Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, trei victorii din trei în meciurile amicale! Formația lui Erik ten Hag a învins Crystal Palace

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/07/2022 la 17:07 GMT+3

Manchester United are un început promițător de sezon. "Diavolii roșii" au câștigat și în al treilea meci amical, după ce echipa condusă de Erik ten Hag a învins-o pe Crystal Palace cu scorul de 3-1. Astfel, United a ajuns la trei victorii obținute din tot atâtea meciuri în stagiunea de pregătire ce se defășoara în Asia și Australia. Martial, Rashford și Sancho au punctat pentru Manchester United.

Erik ten Hag (Manchester United)

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Răzvan Rădulescu
În primul meci de pregătire, Manchester United a trecut cu 4-0 de rivala din Premier League, Liverpool, în singurul meci desfășurat de "diavoli" în Thailanda, la Bangkok. În a doua partidă, United a învins Melbourne Victory, scor 4-1, în meciul desfășurat pe Melbourne Cricket Ground (Australia).

Manchester United, trei din trei în meciurile amicale

Manchester United și-a continuat parcursul excelent din meciurile amicale, iar "diavolii" au învins-o fără emoții pe Crystal Palace cu 3-1. Atacul formației lui ten Hag a arătat foarte bine, iar în minutul 17 Anthony Martial a înscris. Atacantul francez a ajuns la al treilea gol în actuala stagiune de pregătire și pare că a renăscut sub comanda lui Erik ten Hag.
Antrenorul olandez a început cu o mare parte din echipa cu care a învins-o pe Melbourne Victory. David de Gea în poartă și Tyrell Malacia folosit încă de la început au reprezentat singurele modificări ale tehnicianului. De celalată parte, Crystal Palace a evoluat fără câteva nume importante ale clubului, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă. Imediat după pauză, în minutul 48, Rashford a reușit să înscrie al doilea său gol în actuala stagiune de pregătire.
Citește și:

United, victorie autoritară cu Palace

La 10 minute după golul lui Rashford, scorul a devenit 3-0. Jadon Sancho a punctat și el golul cu numărul doi în meciurile din pre-sezon, după un contraatac fulger al "diavolilor". La mijlocul reprizei secunde, ten Hag a schimbat opt jucători. În minutul 74, Ward a redus din diferență și a stabilit scorul final. Fundașul în vârstă de 32 de ani al lui Crystal Palace a înscris cu capul dintr-o lovitură de corner. Singurul eveniment remarcabil până la final a fost eliminarea tânărului fundaș, William Fish, de la Manchester United.
Manchester United mai are trei meciuri de disputat înaintea startului din Premier League. Pe 23 iulie, United o întâlnește pe Aston Villa, în timp ce pe 30 și 31 iulie, echipa lui Erik ten Hag joacă cu formațiile din La Liga, Atletico Madrid, respectiv Vallecano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo