Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United vrea să-i aducă lui Ronaldo un înlocuitor din Bundesliga! Cine e fotbalistul dorit de Ten Hag

Bianca Dumitru

Publicat 10/07/2022 la 22:26 GMT+3

Manchester United îi caută un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo, care vrea să plece în această vară de pe Old Trafford. Potrivit jurnaliștilor din Franța, șefii "diavolilor roșii" sunt interesați de Florian Wirtz, jucătorul lui Bayer Leverkusen.

Manchester United striker Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United nu a mai câștigat niciun trofeu în ultimii 5 ani, iar fanii speră ca venirea lui Erik Ten Hag pe bancă să reprezinte începutul unei noi perioade glorioase în istoria clubului.
Pentru asta, antrenorul își dorește să facă transferuri importante în această vară. Șefii de pe Old Trafford sunt, printre altele, în căutarea unui înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, care i-a anunțat că nu vrea să rămână în echipă.
Potrivit jurnaliștilor din Franța, oficialii lui Manchester United au pus ochii pe Florian Wirtz, jucătorul lui Bayer Leverkusen. Germanul are doar 19 ani, dar este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Bundesliga.
Mijlocașul, care are o cotă de piață de 70 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, pare pregătit să facă pasul spre un alt campionat de top din Europa, iar cei de pe Old Trafford vor să-i obțină semnătura.
Șefii "diavolilor roșii" îl urmăresc pe Wirtz de circa doi ani, considerând că acum este momentul potrivit să-l transfere. Cu toate astea, germanul și-a prelungit recent contractul cu Leverkusen până în vara anului 2027 și pare greu de crezut că va fi lăsat să plece din echipa lui Gerardo Seoane.
Rămâne de văzut ce ofertă vor face pentru Florian Wirtz cei de la Manchester United, aceasta depinzând în principal de plecarea lui Cristiano Ronaldo de la club.
Citește și:

MANCHESTER UNITED A DEMARAT DISCUȚIILE CU AGENTUL LUI PAULO DYBALA

În această săptămână, Daily Mail a scris că șefii lui United lucrează la o super-lovitură. Sursa citată a notat că Paulo Dybala ar fi dorit insistent pe Old Trafford, iar agentul său ar fi fost deja contactat pentru discuții.
Argentinianul s-a despărțit după 7 ani de Juventus și este liber de contract, ceea ce-l face unul dintre cei mai atractivi jucători de pe piață. Deși presa din Italia a scris că și-a dat acordul să meargă la Inter, se pare că Dybala nu e decis 100% și lucrurile se pot schimba.
Napoli, Arsenal și Tottenham sunt alte echipe interesate de starul de 28 de ani, astfel că Manchester United trebuie să se miște repede dacă vrea să-l convingă. Totuși, dintre cluburile amintite, "diavolii" au cea mai mare forță financiară, un atu important în vederea negocierilor.
Deși nu este un jucător de profilul lui Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ar putea fi extrem de util la Manchester United, mai ales în contextul în care Ten Hag vrea să impună o filosofie ultra-ofensivă. Singurul semn de întrebare ar fi cu privire la adaptarea argentinianului în Premier League, după ce a petrecut 10 ani în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo