Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United vrea să i-o plătească lui City! Cea mai mare trădare de la Carlos Tevez încoace

Nicu Savin

Actualizat 07/08/2022 la 08:47 GMT+3

Manchester United vrea să-și întărească atacul înainte de finalizarea perioadei de mercato, dar până acum nu a reușit transferul vreunui vârf. Presa engleză scrie că "diavolii" încearcă să dea o mega-lovitură pe piața transferurilor și să-l aducă pe Leroy Sane, jucător pe care Bayern Munchen ar fi dispusă să-l cedeze pentru un preț corect.

Manchester City's Argentinian striker Carlos Tevez celebrates scoring the opening goal of the English Premier League football match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, northwest England, on March 30 2013 (AFP)

Credit imagine: AFP

Manchester United va debuta astăzi în Premier League, contra lui Brighton, însă lotul lui Ten Hag nu este definitivat. Deși echipa a arătat o forță ofensivă de invidiat în pres-sezon, antrenorul olandez își dorește încă un atacant de top, mai ales că situația lui Cristiano Ronaldo este în continuare incertă, iar Martial a suferit o accidentare înainte de startul sezonului.
Principala țintă a "diavolilor" este aducerea brazilianului Anthony de la Ajax, dar negocierile decurg foarte greu. Presa engleză scrie că Ten Hag s-a săturat să aștepte după fostul său jucător și și-a reconsiderat opțiunile. Conform Mirror, United încearcă să-l transfere pe Leroy Sane de la Bayern Munchen.
Citește și:

Manchester United, interesată de transferul lui Leroy Sane

Atacantul de bandă mai are contract cu nemții încă 3 ani, dar campioana Germaniei ar fi dispusă să-l cedeze dacă va primi o ofertă consistentă. Bayern are o sumendenie de atacanți în lot și Sane nu este neapărat unul dintre preferații lui Nagelsmann, astfel că o revenire a germanului în Premier League nu este imposibilă.
Sursa citată notează că pe lângă Sane, Man United mai are în vedere alți 4 fotbaliști de atac și va alege unul dintre ei dacă mutarea germanului pe Old Trafford nu se va produce. Este vorba despre tânărul de la Crystal Palace, Michael Olise, starul lui PSV Eindhovenm, Cody Gakpo, extrema de la Wolves, Pedro Neto, și atacantul lui Villarreal, Arnaut Danjuma.
Dacă va ajunge la United, Leroy Sane va intra pe lista scurtă a fotbaliștilor care au jucat pentru cele două mari rivale din Manchester, alături de fotbaliști precum Peter Schmeichel, Andy Cole, Carlos Tevez sau Jadon Sancho, deși internaționalul englez a prins puține meciuri în tricoul "cetățenilor".
Transferul germanului la echipa lui Ten Hag ar fi și o oarecare revanșă a lui United în fața marii rivale concitadine, după ce Carlos Tevez a plecat de pe Old Trafford pe Etihad în 2009. Totuși, lucrurile ar fi diferite acum, deoarece Sane nu ar ajunge la United direct de la marea rivală, însă cu siguranță va fi taxat de fanii "cetățenilor" dacă va da curs ofertei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo