Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mane a fost avertizat de un fost jucător important din Premier League, după ce a intrat în atenția celor de la Chelsea

Bianca Dumitru

Publicat 09/05/2023 la 10:55 GMT+3

Viitorul lui Sadio Mane la Bayern este incert, dar senegalezul nu duce lipsă de oferte, aflându-se în atenția celor de la Chelsea. Fostul jucător al lui Liverpool a fost avertizat de Fernando Torres cu privire la o posibilă mutare pe Stamford Bridge.

Sadio Mane

Credit imagine: Eurosport

Sadio Mane este tot mai aproape de despărțirea de Bayern Munchen, ca urmare a conflictului în care a fost implicat luna trecută, după înfrângerea suferită în fața lui Manchester City, în sferturile de finală ale Champions League.
Unul dintre cluburile care ar fi interesate în transferul senegalezului este Chelsea, care intenționează, potrivit Football Insider, să îi facă o ofertă lui Mane.
Până vara trecută, atacantul de 31 de ani a îmbrăcat tricoul lui Liverpool pentru care a jucat timp de 6 ani, adunând 120 de goluri și 38 de assist-uri. Acum, cu Chelsea pe urmele sale, Mane a primit un avertisment din partea lui Fernando Torres.
Fostul fotbalist, care a trecut și el pe la Liverpool și Chelsea, a dezvăluit că amintirea pe care fanii "cormoranilor" o au cu senegalezul ar putea fi afectată de transferul acestui pe Stamford Bridge.
Torres a spus pentru TalkSPORT că nu regretă perioada petrecută în Londra, dar a explicat ce a însemnat această mutare pentru suporterii fostului său club.
"Poate că a fost vina mea că nu m-am putut adapta mai repede. Am avut momente foarte bune, dar nu am fost consecvent. Și dacă nu ești consecvent la un club mare precum Chelsea și nu faci performanță în fiecare săptămână, atunci cineva va veni și îți va lua locul.
Ajungând într-un club ca ăsta plin de vedete la mijlocul sezonului, a fost foarte greu să mă adaptez. Poate că nu am reușit să-mi găsesc un colaborator așa cum i-am avut pe Gerrard, Mascherano și Xabi, dar am spus mereu că a fost vina mea. Eram destul de matur ca să găsesc soluții, dar nu am făcut-o.
Sunt fericit că am câștigat trofeele pe care mi le-am dorit, am jucat un fotbal foarte bun, dar nu am făcut-o în fiecare weekend, așa că în orice club mare din lume dacă nu faci performanță în fiecare weekend, atunci nu este suficient", a declarat Fernando Torres, citat de Sport Bible.
Citește și:

"TRANSFERUL LUI MANE LA BAYERN ESTE CONSIDERAT O GREȘEALĂ"

Bayern Munchen a fost în centrul atenției în aprilie, după ce la finalul partidei cu Manchester City, din sferturile de finală ale Champions League, Sadio Mane l-a lovit cu pumnul în față pe Leroy Sane. În urma acestui incident, senegalezul a fost amendat și exclus din lotul bavarezilor pentru meciul cu Hoffenheim, din campionat.
Jurnaliștii din Germania au anunțat, la jumătatea lunii trecute, că viitorul fotbalistului pe Allianz Arena este tot mai incert. Florian Plettenberg de la Sky Sports a scris că cei de la Bayern ar fi nemulțumiți de prestațiile lui Mane, criticându-l pentru ceea ce a arătat după transferul de la Liverpool.
Mai mult, oficialii campioanei din Bundesliga ar considera că mutarea senegalezului a fost o greșeală, acesta nefiind inclus de Thomas Tuchel în planurile sale pentru următoarea stagiune.
"Din câte am auzit, Bayern va face tot posibilul să scape de Mane. Din informațiile mele, el nu se încadrează în planurile lui Tuchel și este un jucător criticat intern.
Transferul lui Mane este considerat o greșeală, mai ales din cauza salariului său, de peste 20 de milioane de euro pe an. Performanțele sale dezamăgitoare au făcut să circule o glumă în jurul echipei: Bayern l-a semnat pe fratele lui geamăn, nu pe Sadio", a anunțat Plettenberg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo