Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marea problemă a lui Ronaldo, aproape de rezolvare! Starul portughez și-ar fi găsit echipă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/08/2022 la 12:04 GMT+3

În această vară, Cristiano Ronaldo, superstarul lui Manchester United, a încercat să plece la o altă echipă, acesta dorind să joace în UEFA Champions League. Se pare că, după săptămâni de căutări, impresarul Jorge Mendes a găsit o variantă pe placul lusitanului.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Cristiano Ronaldo poate pleca, până la finalul acestei perioade de mercato, de la Manchester United. Pe parcursul verii s-a vorbit despre un posibil transfer al portughezului la Sporting Lisabona, iar acum mutarea este aproape de realizare.
Potrivit Caught Offside, Manchester United ar fi de acord ca lusitanul să părăsească echipa lui Erik ten Hag. Conform sursei citate, mutarea este pregătită de câteva săptămâni, transferul fiind realizat în proporție de 99%.
Pentru a ajunge la un posibil acord cu Sporting Lisabona, Cristiano și-a redus considerabil pretențiile financiare. Nu se știe încă dacă este vorba de un transfer definitiv al lui Ronaldo în Portugalia sau de un împrumut.
În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, câștigător a 5 Baloane de Aur, a reușit să marcheze de 24 de ori în 38 de partide pentru Manchester United.
În stagiunea 2022/23, Ronaldo a fost titular o singură dată în echipa lui Erik ten Hag, în partida cu Brentford, pe care United a pierdut-o cu scorul de 0-4.
Citește și:

Cristiano Ronaldo ar putea juca în grupele Champions League

Dacă mutarea la Sporting Lisabona se va materializa, Ronaldo va juca în UEFA Champions League, acesta fiind principalul motiv pentru care superstarul vrea să plece de la Manchester United, echipă care va evolua în acest sezon în Europa League.
Sporting și-a asigurat prezența în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, în care va face parte din grupa D. Vicecampioana Portugaliei se va lupta pentru un loc în primăvara europeană cu Eintracht Frankfurt, Tottenham și Marseille.
Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Champions League, lusitanul reușind să înscrie de 140 de ori. Pe locul al 2-lea se află rivalul său, Lionel Messi, cu 125 de reușite.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo