Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta a dezvăluit că documentarul "All or Nothing" a distras echipa sezonul trecut

Alex Masgras

Publicat 04/08/2022 la 19:16 GMT+3

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a dezvăluit că documentarul All or Nothing produs de Amazon a distras jucătorii săi în timpul sezonului trecut. Cu toate acestea, spaniolul spune că producătorii și cei din conducerea clubului au lucrat pentru a arăta adevărata față a lui Arsenal.

Mikel Arteta, Manager of Arsenal looks on during their defeat in the Premier League match between Newcastle United and Arsenal at St. James Park on May 16, 2022 in Newcastle upon Tyne, England.

Credit imagine: Getty Images

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a vorbit despre documentarul All or Nothing produs de Amazon. Antrenorul spaniol a recunoscut că jucătorii săi au fost distrași în anumite momente ale sezonului trecut de camerele care i-au urmărit în timpul unui sezon cu suișuri și coborâșuri, dar și cu momente controversate.
Documentarul a surprins plecarea fostului Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal, după ce a intrat în conflict cu Arteta, dar și ratarea obiectivului, acela de a termina în primele patru echipe din Premier League și de a prinde un loc în sezonul viitor din UEFA Champions League.
În timpul conferinței de presă premergătoare partidei cu Crystal Palace care va deschide noul sezon din Premier League, Mikel Arteta a abordat acest subiect:
"Distragerea a fost să îi avem anul trecut alături de noi în fiecare zi. Am încercat să muncim împreună pentru a fi siguri că ce producem arată adevărul despre cum este condus acest club.
Pasiunea oamenilor săi, obiectivele și responsabilitățile pe care le avem cu toții pentru ca lucrurile să funcționeze, cât de mult ne pasă și cât de mult iubim acest club și cât de mult ne dorim să aducem bucurie oamenilor noștri", a spus Arteta.
Citește și:

Arteta, criticat pentru că a pus You'll Never Walk Alone la antrenamentele lui Arsenal

Tehnicianul spaniol a luat o decizie ciudată și stupidă, în viziunea suporterilor echipei, înaintea unei partide pe care Arsenal trebuia să o dispute în fața lui Liverpool, pe Anfield. Arteta i-a cerut unui membru din staff-ul său să aducă o boxă în timpul antrenamentului, după care să redea cântecul celebru al "cormoranilor": "You’ll never walk alone".
Managerul și-a explicat decizia și a spus că în acest fel jucătorii săi vor intra mai repede în atmosfera de derby: "Băieți, începem jocul din punct de vedere mental acum. Suntem pe Anfield, haideți", le-a transmis atunci Arteta "tunarilor", citat de Daily Mail.
Fostul atacant al lui Aston Villa, Gabby Agbonlahor, a transmis la rândul său un mesaj cu privire la decizia ciudată luată de Arteta înaintea duelului cu Liverpool.
"Este cel mai patetic lucru pe care l-am văzut, iar dacă aș fi fost pe acel teren de antrenament cred că aș fi râs alături de coechipierii mei. Este ridicol, iar jucătorii nu o să agreeze asta. Când joacă în Europa League și joacă împotriva lui Fenerbahce în deplasare, va aduce torțe și tobe la antrenament? Sincer, este ridicol."
După o vară promițătoare, Arsenal speră să continue și în meciurile oficiale prestațiile din meciurile amicale. Echipa lui Mikel Arteta va debuta vineri seară în noul sezon din Premier League într-un derby londonez, pe terenul lui Crystal Palace, echipa antrenată de Patrick Vieira.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo