Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho face lobby pentru o revenire de senzație la Chelsea

Cristian Mihală

Publicat 06/02/2023 la 09:11 GMT+2

Jose Mourinho e nerăbdător să se întoarcă în Premier League. Potrivit presei engleze, "Specialul" i-a transmis mai multe mesaje lui Todd Boehly, prin care și-ar fi arătat disponibilitatea de a veni la cârma lui Chelsea de sezonul viitor.

José Mourinho (Tottenham Hotspur) im Spiel gegen den FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Proiectul "Roma" nu îl convinge pe Mourinho, care spera să aibă șanse să se lupte la titlu cu formația "giallorosso". Investițiile nu au fost la nivelul așteptat de tehnicianul portughez și în prezent nu are nici măcar garanția că echipa sa va evolua în Liga Campionilor. Formația din Cetatea Eternă este în prezent pe 3, dar între ea și locul 6 - AC Milan - e o distanță de doar 6 puncte.
Impresionat de cele peste 600 de milioane de euro investite în ultima jumătate de an de Todd Boehly la Chelsea, Mourinho e nerăbdător să se întoarcă la formația alături de care a scris istorie în Premier League. "Specialul" a avut două mandate excelente pe banca "albaștrilor" în trecut, iar acum e gata pentru a 3-a "descălecare", anunță Daily Mail.

Mourinho, relații tot mai calde cu oficialii lui Chelsea

Conform presei britanice, antrenorul de 60 de ani și-a arătat disponibilitatea de a veni pe Stamford Bridge la capătul acestui sezon, în contextul în care Graham Potter are din ce în ce mai puțină susținere. Fostul tehnician al lui Brighton nu pare să poată gestiona presiunea de la club, astfel că Chelsea, în ciuda investițiilor, e abia pe 9 în clasament (2 înfrângeri și 2 remize în ultimele 5 meciuri).
Prin Jorge Mendes, celebrul impresar, Mou i-a transmis lui Todd Boehly mai multe semnale, felicitându-l pentru transferurile făcute și pentru disponibilitatea de a investi atât de mult în fotbal. Agentul face lobby pentru lusitan și se pare că noii patroni de pe Stamford Bridge l-au inclus deja pe "Special" pe o listă scurtă de posibili înlocuitori ai lui Potter.
Mourinho mai are contract cu Roma până în 2024, dar acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru un club ca Chelsea, care își permite să facă transferuri pe sume de sute de milioane de euro.
Cel poreclit "The Special One" cunoaște mai bine decât orice alt antrenor pe Chelsea, având două mandate pe banca "albaștrilor" (2004-2007 și 2013-2015). El a cucerit 8 trofee pe banca lui Chelsea (3 titluri de campioană) și e convins că poate să se lupte de la egal la egal, cu lotul actual, cu granzii City, Arsenal sau United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo