Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nagelsmann a reușit să-l întărâte pe Antonio Conte: "E lipsit de respect!" Declarația care l-a deranjat pe italian

Irina Aldea

Publicat 24/07/2022 la 10:35 GMT+3

Spiritele s-au inflamat în ultimele zile între Tottenham și Bayern, după ce Julian Nagelsmann a vorbit laudativ despre Harry Kane într-o conferință de presă. Antonio Conte l-a criticat pe antenorul german pentru comentariile făcute la adresa jucătorului său.

Antonio Conte & Julian Nagelsmann

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, l-a atacat pe antrenorul principal al lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, pentru că a vorbit despre cât de mult îl admiră pe Harry Kane și nu exclude o mutare a căpitanului Angliei în Bundesliga. Italianul a insistat și a spus că nu are de gând să-l vândă pe Kane.
Presa din Germania transmite că Bayern ar putea încerca în perioada următoare să-l ia pe Kane pentru a umple golul lăsat de Robert Lewandowski, după ce reprezentanții campioanei Germaniei au făcut demersuri în acest sens. Nagelsmann, care a vorbit vineri în presezon, a descris prețul implicat ca fiind "o problemă", chiar dacă e convins că Harry Kane ar face față cu brio nivelului din Bundesliga.
CITEȘTE ȘI:

Nagelsmann l-a călcat pe nervi pe Conte, după ce a vorbit despre Harry Kane

Cu toate acestea, în urma victoriei amicale de sâmbătă cu 2-1 în fața lui Rangers pe Ibrox, în care Kane a marcat de două ori în repriza a doua, Conte și-a exprimat dezgustul față de antrenorii rivali care vorbesc despre jucători pe care nu-i au sub comandă: "Sincer, nu am auzit asta", a spus italianul despre remarcile lui Nagelsmann.
"Cu siguranță, eu sunt un antrenor care nu vorbește despre alți jucători de la alte echipe. Nu știu de ce a spus așa ceva. Situația cu Tottenham este foarte clară. Planul este foarte clar stabilit alături de club. El (Kane) este o parte a proiectului, o parte importantă a proiectului. În același timp, nu-mi place să vorbesc despre jucătorii altor cluburi. Dacă vreau să fac ceva, voi merge și voi vorbi cu clubul și nu voi trece prin presă. Poate că este un pic lipsit de respect pentru celălalt club. Acesta este modul meu de a aborda situația cu alți jucători", a transmis Conte.
Kane mai are doi ani din actualul său contract, după ce a ratat șansa de a ajunge la Manchester City vara trecută. Acum se vorbește despre o nouă înțelegere pusă pe masă pentru a-l păstra pe termen lung la Londra. Cu toate acestea, chiar dacă l-au adus pe Sadio Mane de la Liverpool, există informații potrivit cărora Bayern caută, de asemenea, un atacant central după ce l-a pierdut pe Lewandowski.
Nagelsmann a declarat: "El [Kane] este foarte scump. Aceasta este problema - dar este un jucător genial. Unul dintre cei doi sau trei care pot juca atât ca atacant central [cât și ca] nr. 10, dar este foarte puternic, strălucitor din punct de vedere mental și capabil cu ambele picioare. Ar putea marca mult în Bundesliga. Nu știu prețul, dar este foarte greu pentru Bayern Munchen. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo