Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle luptă pe piața transferurilor! Englezii au concurență mare pentru transferul unei vedete din Premier League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/08/2022 la 12:33 GMT+3

Formația engleză Newcastle United dorește să îl transfere pe Christian Pulisic, jucătorul celor de la Chelsea. Pentru semnătura acestuia se luptă, în prezent, Atletico Madrid, Juventus și AC Milan, astfel că Newcastle va trebui să facă o ofertă foarte bună pentru a-i obține transferul lui Pulisic.

Callum Wilson is mobbed by teammates after Ben White's own goal hands Newcastle the lead over Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Christian Pulisic, extrema dreaptă a celor de la Chelsea, este la mare căutare în această perioadă de mercato. Fotbalistul american este dorit de Newcastle, dar a intrat și în vizorul lui Atletico Madrid, Juventus și AC Milan.
Potrivit Daily Mail, clubul londonez este dispus să îl lase pe Pulisic să plece doar sub formă de împrumut. Oficialii celor de la Chelsea știu de interesul lui Newcastle pentru american, iar acum așteaptă o ofertă oficială.
Totuși Christian Pulisic este tentat să rămână în Londra. Chelsea va juca în acest sezon în Champions League, iar acest lucru îl poate face pe Pulisic să rămână în lotul londonezilor.
Chiar dacă fotbalul european este o prioritate pentru american, acesta se simte nemulțumit, în momentul de față, la Chelsea. Jucătorul de 23 de ani vrea să joace în mai multe meciuri, pentru a fi într-o formă bună la Cupa Mondială.
Pulisic s-a transferat la Chelsea în 2019, de la Borussia Dortmund, pentru suma de 64 de milioane de euro. În timpul petrecut la Chelsea americanul a câștigat un trofeu Champions League, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a Cluburilor.
Citește și:

Newcastle caută întăriri!

Newcastle nu a fost foarte activă în această perioadă de transferuri, dar se pare că lucrurile se vor schimba. Potrivit Daily Mail, oficialii clubului caută acum un atacant și o extremă.
Odată cu negocierile pentru Christian Pulisic, problema aducerii unei extreme se poate rezolva, însă, în privința unui atacant, lucrurile stau diferit. Inițial, oficialii lui Newcastle au încercat să negocieze cu Watford pentru atacantul Joao Pedro, dar au fost refuzați.
Alte opțiuni ale celor de la Newcastle sunt Goncalo Ramos, de la Benfica, și Sasa Kalajdzic, de la Stuttgart.
În cazul în care englezii vor fi refuzați și de această dată, aceștia vor fi nevoiți să își găsească altă țintă, pentru a reuși un transfer până la finalul perioadei de mercato.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo