Forest, revenită în Premier League după o pauză de 23 ani, şi-a restructurat complet lotul, prin plecarea a trei jucători experimentaţi, Brice Samba, Lewis Grabban şi Tobias Figueiredo, şi împrumutarea altor cinci.
În schimb au sosit printre alţii mijlocaşul Jesse Lingard (Manchester United), liber de contract, portarul Dean Henderson, împrumutat de la Manchester United, şi atacantul nigerian Taiwo Awoniyi (Union Berlin), pentru care Forest a plătit o sumă record de 17 milioane de lire sterline.
''Cred că vor mai veni şi vor mai pleca jucători. Nu este un proces simplu aducerea unui jucător. Ca să fiu sincer, ne-ar fi plăcut să continuăm cu o mare parte a echipei de anul trecut şi am adăugat unde am crezut că trebuie să adăugăm pentru a concura la acest nivel, dar nu avea să fie niciodată cazul. Nu aveam altă alternativă decât să facem multe modificări, pe care a trebuit să le facem şi continuăm să facem asta'', a declarat Cooper într-o conferinţă de presă.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 9 ORE

Transferuri de aproape 100 de milioane de euro pentru "pădurari"

Nottingham a ajuns la 12 transferuri în această vară, pe care a cheltuit aproximativ 100 milioane de euro. Vorbim de cea mai spectaculoasă campanie de achiziții din istoria clubului, iar specialiștii anticipează că cei porecliți "Garibaldi" se vor salva de la retrogradare. Principalele candidate pentru a pica în Championship sunt, potrivit experților, Southampton, Fulham și Bournemouth.
Iată mai jos achizițiile "pădurarilor":
  • Taiwo Awoniyi (atacant, 24 ani, de la Union Berlin) - 20,5 milioane euro
  • Neco Williams (fundaș, 21 ani, de la Liverpool) - 20 milioane euro
  • Orel Mangala (mijlocaș, 24 ani, de la Stuttgart) - 15 milioane de euro
  • Moussa Niakhate (fundaș, 25 ani, de la Mainz) - 10 milioane de euro
  • Giulian Biancone (fundaș, 22 ani, de la Troyes) - 10 milioane de euro
  • Omar Richards (fundaș, 24 ani, de la Bayern) - 8,5 milioane de euro
  • Lewis O'Brien (mijlocaș, 23 ani, de la Huddersfield) - 6 milioane euro
  • Harry Toffolo (fundaș, 26 ani, de la Huddersfield) - 6 milioane euro
  • Brandon Aguilera (mijlocaș, 19 ani, de la LD Alajuelense) - 1 milion de euro
  • Total: 97 milioane de euro.
Fosta campioană europeană a retrogradat din prima ligă în 1999, dar în sezonul trecut a reuşit promovarea în elită alături de Bournemouth şi Fulham.
Cooper a adăugat că Forest ar fi trebuit să facă un număr mare modificări chiar dacă nu ar fi promovat: ''Ştiam că schimbările vor avea loc indiferent de liga în care ne-am afla în sezonul acesta. Chiar dacă nu am fi promovat, ştiam că vor fi multe schimbări de lot pentru un număr de motive. Căutăm să ne integrăm în Premier League. Atâţia dintre noi am muncit atât de mult ca să fim într-o astfel de poziţie. Există încă un nucleu bun de jucători care au fost o parte importantă a spiritului de anul trecut şi vrem să continuăm să construim asta''.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 21 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM O ZI