Alfred Schreuder se așteaptă să nu mai piardă vreun jucător de la Ajax în această vară. Olandezii i-au vândut deja pe Lisandro Martinez (Manchester United), Sebastien Haller (Borussia Dortmund) și Noussair Mazraoui (Bayern Munchen), iar o nouă plecare i-ar da și mai multe bătăi de cap înlocuitorului lui Erik ten Hag de la Amsterdam.
În vârstă de 22 de ani, Antony se află pe lista fostului său antrenor de la Ajax. Antony a marcat 12 goluri sezonul trecut și a fost o piesă importantă a echipei care a câștigat un nou titlu în Eredivisie.
https://i.eurosport.com/2022/03/20/3341792.jpg
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2022/06/21/3396547.jpg
Citește și:

Alfred Schreuder crede că Antony va rămâne la Ajax în această vară

În ciuda zvonurilor legate de un posibil transfer la Manchester United, Alfred Schreuder a negat și a declarat că se așteaptă ca Antony să rămână la Amsterdam:
"Chiar cred că va rămâne. Bineînțeles, am vândut o mulțime de jucători până acum. Asta nu s-a întâmplat în ultimii ani.
Am și cumpărat jucători. Dar am vândut atât de mulți jucători încât presupun că nu va mai pleca nimeni. Dacă vom mai vinde vreun jucător important, nu va fi prea bine pentru noi", a declarat Schreuder pentru ESPN.
În cazul în care nu va reuși să îl aducă pe Antony, Erik ten Hag va trebui să se reorienteze rapid în ceea ce privește un posibil transfer pe plan ofensiv. Noul antrenor de la United a cerut deja întăriri în atac, mai ales că viitorul lui Cristiano Ronaldo la echipă este în continuare sub semnul întrebării.
35 de milioane de euro este cota de piață a lui Antony potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 6 ORE
Premier League
Ten Hag îl vrea la United pe atacantul care a marcat golul startului de sezon, din propriul teren
ACUM 7 ORE