Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olandezul care l-a enervat pe Messi în Qatar, aproape de revenirea în Premier League! E dorit în locul lui Cristiano

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2023 la 10:19 GMT+2

Wout Weghorst este aproape de un transfer. Olandezul și-a luat deja rămas-bun de la fanii lui Beșiktaș și ar putea să revină în Anglia, fiind dorit de Manchester United.

Wout Weghorst (behind/Netherlands) and Lionel Messi (Argentina)

Credit imagine: Getty Images

Manchester United îi caută încă un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo. După ce Liverpool l-a transferat pe fotbalistul care s-a aflat în fruntea listei de preferințe, Cody Gakpo, șefii de pe Old Trafford au pus ochii acum pe Wout Weghorst.
Olandezul de 30 de ani este legitimat la Burnley, care l-a împrumutat în acest sezon la Beșiktaș. Sâmbătă, după ce a marcat al doilea gol al turcilor în duelul cu Kasimpașa, fotbalistul și-a luat rămas-bun de la suporteri, dând de înțeles că s-ar putea despărți de echipă în perioada de mercato din această iarnă.
Weghorst a semnat cu Burnley la începutul anului 2022, când a fost transferat de la Wolfsburg pentru 17,5 milioane de euro. De-a lungul carierei, atacantul a mai trecut pe la AZ Alkmaar, Heracles și Willem II.
În acest sezon, olandezul a reușit 10 goluri în 20 de meciuri atât la Beșiktaș, cât și la echipa națională. Fotbalistul are o cotă de piață de 14 milioane de euro.
Citește și:

Weghorst, în conflict cu Messi la Cupa Mondială

La Campionatul Mondial din Qatar 2022, Weghorst l-a avut ca adversar pe Lionel Messi în sferturile de finală ale competiției. Partida de pe Lusail Iconic Stadium a fost extrem de tensionată, iar la final argentinianul a avut un discurs incendiar, luându-i la țintă pe adversari și pe arbitri.
Lionel Messi a fost un car de nervi la finalul partidei cu Olanda și l-a jignit pe Weghorst în timp ce oferea interviuri presei argentiniene, iar apoi a dezvăluit și motivul pentru care a fost atât de supărat.
"La ce te uiți, prostule, la ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!", i-a strigat Messi olandezului.
După ce s-a calmat, starul argentinian a explicat de ce a fost atât de supărat, acuzând că Weghorst a avut o atitudine ostilă din momentul în care a intrat pe teren și l-a taxat din nou și pe Louis Van Gaal.
"Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. Jucătorul cu numărul 19 (n.r. Weghorst), de când a intrat în joc, a început să ne provoace, să ne lovească, să ne spună lucruri...
Mi se pare că asta nu face parte din fotbal. Întotdeauna respect pe toată lumea și îmi place ca și eu să fiu respectat. Antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi", a spus Messi, citat de TYC Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo