Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, după ce Erling Haaland a marcat primul său gol la City: "Mai are nevoie de timp"

Alex Masgras

Publicat 24/07/2022 la 10:56 GMT+3

Erling Haaland a debutat cu gol în tricoul lui Manchester City, în victoria cu 1-0 a "cetățenilor" în fața celor de la Bayern Munchen. Pep Guardiola a fost mulțumit de jocul atacantului norvegian, dar consideră că mai are nevoie de ritm și timp pentru a juca la cel mai bun nivel al său.

Debüttreffer im City-Trikot: Erling Haaland

Credit imagine: SID

Erling Haaland a avut nevoie de doar 12 minute pentru a marca în tricoul lui Manchester City. Atacantul norvegian a înscris singurul gol al partidei amicale de pe Lambeau Field din Green Bay contra campioanei din Bundesliga, Bayern Munchen.
Haaland a fost găsit excelent în fața porții de pasa lui Jack Grealish, iar fostul vârf de la Borussia Dortmund nu a avut probleme în a marca împotriva fostei rivale din Bundesliga.
Pep Guardiola nu a vrut să riște nimic și l-a folosit pe Haaland doar 45 de minute, înlocuindu-l pe tânărul de 22 de ani cu o altă nouă achiziție, argentinianul Julian Alvarez. La finalul partidei, antrenorul spaniol a declarat că este mulțumit de Haaland, dar că acesta mai are nevoie de ritm și timp pentru a ajunge la cel mai bun nivel al său:
"A marcat un gol, ceea ce este important pentru nou. Marchează aceste goluri din fața portarului, este mereu acolo.
Au fost primele lui minute, are nevoie de mai mult ritm și timp, dar deja a avut 45 de minute, ceea ce e bine pentru el. Vom vedea cum va reacționa la micile probleme pe care le-a avut în ultimele săptămâni.
După ce vom reveni în Anglia, vom avea mai mult timp pentru a pregăti fiecare meci. În acele două sau trei săptămâni vom reuși să scoatem tot ce e mai bun din el", a declarat Pep Guardiola, potrivit site-ului campioanei din Premier League.
Citește și:

Erling Haaland, la prima victorie în fața lui Bayern Munchen

Transferat de la Borussia Dortmund, Erling Haaland a avut oportunitatea de a debuta în tricoul lui Manchester City chiar împotriva rivalei din Bundesliga. Ajuns în ianuarie 2020 în Germania, Haaland a jucat 7 partide contra lui Bayern (5 în Bundesliga și 2 în Supercupa Germaniei), partide pierdute de fiecare dată de fosta sa echipă. Chiar și în aceste condiții, Haaland a reușit să înscrie de 5 ori împotriva bavarezilor.
Noaptea trecută, Erling Haaland și-a trecut în cont un nou gol împotriva lui Bayern și a înregistrat prima sa victorie împotriva campioanei din Bundesliga. Atacantul norvegian s-a bucurat pentru această reușită și consideră că a fost un test bun înaintea partidei din Community Shield contra lui Liverpool de la finalul acestei luni:
"Este prima mea victorie în fața lui Bayern, vine după 7 înfrângeri la rând. Calitatea jocului a fost bună și a fost un test bun înaintea duelului cu Liverpool din Community Shield", a spus și Erling Haaland.
Pe 30 iulie, Manchester City (campioana din Premier League) și Liverpool (câștigătoarea FA Cup) se vor întâlni la Leicester pentru Community Shield. După această partidă, echipa lui Pep Guardiola va debuta în Premier League pe 7 august, în deplasare, pe London Stadium, contra lui West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo