Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima declaraţie a lui Joao Felix, după ce a semnat cu Chelsea

Cristian Mihală

Publicat 11/01/2023 la 14:30 GMT+2

Joao Felix a oferit primele declaraţii după ce a fost împrumutat oficial la Chelsea. La finalul stagiunii, tânărul portughez va reveni la Atletico Madrid, dar pentru moment e extrem de încântat că face parte dintr-un nou proiect.

Joao Félix posa como nuevo jugador de Chelsea.

Credit imagine: From Official Website

În conflict deschis cu Diego Simeone, Joao Felix a găsit o nouă provocare, cel puţin până în vară. În schimbul sumei de 10 milioane de euro, Chelsea l-a împrumutat până la finalul stagiunii, urmând să îi acopere şi salariul. Momentan nu se pune problema de un transfer definitiv, dar dacă "Cholo" va rămâne pe Wanda Metropolitano şi dincolo de această stagiune nimic nu e exclus.
Chelsea e abia pe 10 în campionat şi are şanse mici să mai facă top 4, dar tânărul atacant portughez poate fi util în Liga Campionilor, acolo unde formaţia de pe Stamford Bridge o va întâlni în optimi pe Dortmund.
"Chelsea e una din marile echipe ale lumii şi sper să o ajut să îşi atingă obiectivele. Sunt foarte-foarte fericit să fiu aici şi sunt nerăbdător să joc pe Stamford Bridge", a fost prima declaraţie dată de Joao Felix după ce şi-a pus semnătura pe contractul cu londonezii.

Depay, înlocuitorul lui Joao Felix la Atletico Madrid

Memphis Depay, atacantul celor de la Barcelona, este dorit pe Metropolitano. La fel ca Joao Felix, Depay ar putea ajunge la Madrid sub formă de împrumut.
Fabrizio Romano a anunțat că Atletico Madrid s-a interesat deja de Memphis Depay, iar negocierile pentru aducerea sa la echipa lui Diego Simeone vor avea loc în cursul acestei săptămâni.
Olandezul nu face parte din planurile lui Xavi, iar despărțirea de acesta ar reprezenta o nouă gură de aer pentru clubul catalan, care continuă să traverseze o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.
Memphis Depay, care a ajuns la Barcelona în vara anului 2021 din postura de jucător liber de contract, a ajuns rezervă la echipa de pe Camp Nou, după aducerea lui Robert Lewandowski în vara anului trecut, dar și a problemelor medicale.
În acest sezon, atacantul olandez a evoluat în patru partide pentru Barcelona în toate competițiile. În cele două partide din La Liga de la reluarea campionatului a fost rezervă, fiind utilizat 74 de minute în partida de Cupă cu Intercity de la mijlocul săptămânii trecute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo