Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rashford, încrezător după primele antrenamente cu Ten Hag. Ce a spus despre atmosfera de la club

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/07/2022 la 11:48 GMT+3

Erik ten Hag a ținut primul său antrenament în calitate de antrenor al lui Manchester United lunea trecută, iar Marcus Rashford a fost unul dintre jucătorii prezenți la baza de pregătire de la Carrington. Atacantul englez a vorbit atât despre despre noul suflu adus de tehnicianul olandez, dar și despre perioada de pregătire ce va urma în vară.

MANCHESTER, ENGLAND - JUNE 30: (EXCLUSIVE COVERAGE) Marcus Rashford of Manchester United in action during a first team training session at Carrington Training Ground on June 30, 2022 in Manchester, England. (Photo by Ash Donelon/Manchester United via Gett

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Nicolae
Rashford a făcut o săptămână întreagă de antrenamente alături de noul manager de pe Old Trafford, care a pregătit jucătorii neconvocați la echipele lor naționale. Atacantul face la rândul său parte din această categorie, după ce a ieșit de ceva timp din planurile lui Gareth Southgate.
Jucătorul de 24 de ani a vorbit pentru site-ul oficial al celor de la Manchester United despre atmosfera de la club, dar și despre situația sa înaintea noului sezon:"Avem acel sentiment de entuziasm și acel zvâc în cadrul antrenamentelor din nou, deci este în mod clar bine, îndreptându-ne către presezon.
Simt că probabil am avut nevoie de acel timp să mă deconectez puțin, iar având acest timp mi-a permis să mă concentrez din nou de mai devreme decât m-aș fi așteptat sincer. Mă simt pregătit și concentrat, deci când va veni acel prim meci va fi bine să știi că ai făcut aproape șase săptămâni de antrenament înainte. Va fi clar ceva pozitiv", a declarat Rashford, citat de mirror.co.uk.
Citește și:

Rashford vine după un sezon slab

Rashford speră să revina la forma din trecut în tricoul lui United, după ce în sezonul precedent prestațiile sale au fost sub așteptări. Atacantul englez a fost folosit în 31 de partide de-a lungul sezonului și a marcat doar cinci goluri în toate competițiile.
Jucătorul de 24 de ani poate profita de eventuala plecare a lui Cristiano Ronaldo și își poate face loc în primul 11 al lui Ten Hag. Postul de atacant pe care îl va ocupa Rashford nu va fi cel mai probabil lipsit de concurență, deoarece "diavolii roșii" au în vizor nume importante care îl pot înlocui pe Ronaldo în cazul în care lusitanul o părăsește pe United.
Jucătorii care pot ajunge pe Old Trafford sezonul viitor sunt Antony, Gabriel Veron, iar ultimul nume asociat cu o mutare în Premier League este Paulo Dybala, care va părăsi Juventus în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo