Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Război" pentru comisionul uriaș de la transferul lui Antony la United! Reacția brazilianului

Nicu Savin

Publicat 06/09/2022 la 14:51 GMT+3

Antony a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Manchester United, englezii plătind în schimbul său 85,5 milioane de £. Aproape un sfert din această sumă reprezintă comisionul de transfer, iar două părți pretind că au dreptul la acești bani. Atacantul a luat poziție cu privire la acest subiect și este de partea impresarului său.

Antony of Manchester United celebrates after scoring their sides first goal during the Premier League match between Manchester United and Arsenal FC at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Antony a debutat cu stil la Manchester United, reușind să marcheze un gol în victoria cu 3-1 a echipei lui Ten Hag în derby-ul cu Arsenal. Deși ar trebui să se concentreze doar pe fotbal, brazilianul nu are liniște din cauza unui "război" purtat de impresarul său cu o altă companie, care își atribuie merite pentru realizarea transferului său pe Old Trafford.
Conform Daily Mail, achiziția lui Antony a costat-o pe Man United 85,5 milioane de £, dar nu toți banii vor ajunge la Ajax. 20 de milioane de £ reprezintă comisionul de transfer, iar pentru această sumă imensă se luptă două părți.

Antony, poziție tranșantă cu privire la transferul său la Manchester United

În zilele de după încheierea tranzacției, Forza Sports Group, o companie de impresariat deținută de Revien Kanhai, a apelat la rețelele sociale pentru a afirma că a jucat un rol esențial în realizarea celui mai scump transfer al verii în fotbalul mondial.
Pe de altă parte, Junior Pedroso, agentul lui Antony, a contestat poziția celor de la Forza Sports Group, susținând că el s-a ocupat în totalitate de transfer, astfel că întreg comisionul i se cuvine.
Antony s-a implicat direct în disputa care amenință să degenereze, fiind clar de partea lui Pedroso. După meciul cu Arsenal, atacantul a postat un mesaj tranșant pe Instagram, în care s-a dezis total de cei de la Forza Sports Group și a menționat că transferul său la United a fost realizat cu eforturile familiei sale și a impresarului Junior Pedroso.
"Cred că e o glumă. După atât de multă muncă depusă de către echipa și familia noastră, o persoană necunoscută vrea să își atribuie meritele asupra transferului meu.Vă rog să-mi ștergeți numele din publicația dvs., deoarece nu ați fost implicat în negocierea contractului meu și nici în negocierea transferului dintre cele două cluburi #respect", a răspuns Antony postării celor de la Forza Sports Group.
În plus, Junior Pedroso a explicat pe site-urile de socializare că a muncit 6 luni la transferul lui Antony și a stat departe de casă două luni, totul pentru a obține termeni cât mai favorabili pentru jucător.
Antony este al doilea cel mai scump jucător din istoria lui Manchester United. Doar pentru Pogba "diavolii" au plătit mai mult de-a lungul timpului: 89 de milioane de £.
Citește și:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo