Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția genială a lui Guardiola după ce englezii au semnat o petiție împotriva lui Haaland!

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/10/2022 la 17:22 GMT+3

Erling Haaland a fost subiectul principal al unei petiții semnate de englezi în această săptămână. Suporterii au dorit interzicerea norvegianului în Premier League, pe motiv că este robot. Guardiola s-a amuzat pe seama acestui fapt și se bazează din plin pe atacantul său.

Erling Braut Haaland and Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Erling Haaland a devenit dușmanul numărul 1 pentru toate adversarele lui Manchester City. Peste 2 milioane de englezi au semnat o petiție online prin care cer interzicerea jucătorului în Premier League pe motiv că ar fi robot. Totul a plecat dintr-o glumă, dar numărul uriaș de semnături a forțat parlamentul britanic să ia o decizie.
"Cererea a fost respinsă pentru a acorda prioritate propunerilor care denotă cu adevărat importanță și pot avea un anumit impact asupra vieții cetățenilor britanici", anunţa sport.es.
Întrebat despre această situație comică, Guardiola a replicat scurt: "E o glumă bună". Antrenorul lui Manchester City nu a avut de făcut alte comentarii pe seama acestui subiect și este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut echipa în Premier League și Champions League.
Haaland este golgheter în ambele competiții, fiind o adevărată mașinărie de goluri. 14 goluri are în Anglia înaintea partidei cu Southampton și 5 reușite în Champions League după doar 3 etape în grupe.
Citește și:

Guardiola laudă instinctele incredibile ale lui Haaland

Pep Guardiola nu își explică cum reușește norvegianul să se plaseze tot timpul acolo unde este nevoie pentru a înscrie. Tehnicianul spaniol pare să-și fi închegat o echipă mai puternică decât oricând la City, iar cucerirea trofeului Champions League este cel mai mare obiectiv din acest sezon.
"Mingea a fost respinsă și el era deja acolo. De ce ajunge mereu mingea unde e el? Are un instinct incredibil. Ce pot să îl învăț eu despre asta? Are un instinct incredibil de atacant, știe întodeauna unde va ajunge mingea. Dacă ar întârzia o secundă, mingea nu ar mai ajunge la el, dar are acest talent uluitor.
Șut respins? Centrare? E mereu acolo. De asta am și fost așa surprins. Cum pot eu să-l învăț lucrurile astea ca antrenor? E imposibil, e vorba doar de instinctul natural. A făcut asta în Norvegia, Austria și apoi în Germania. Nu mai avem ce să spunem. Se demarcă de parcă simte mirosul golului. Îi mulțumesc foarte mult că ne-a ales pe noi și le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut posibil transferul său", a spus Guardiola.
După meciul cu Southampton, Manchester City va juca în deplasare, cu FC Copenhaga, în Liga Campionilor. În Premier League urmează apoi derby-ul cu Liverpool, de pe Anfield.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo