Cristiano Ronaldo nu își dorește să mai continue la Manchester United, dar portughezul pare că nu găsește o echipă de top din Europa care să îl dorească. Printre numele vehiculate ca posibilă destinație a lui Ronaldo s-a numărat și Atletico Madrid.
Portughezul, care a evoluat timp de 9 ani la rivala Real Madrid, nu este dorit de fanii lui Atletico la echipa lui Diego Simeone. Pentru a face clar acest lucru, fanii madrileni au afișat un banner la partida amicală cu Numancia pe care scria: "CR7 nu e bine-venit".
Citește și:
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE

Cristiano Ronaldo, răspuns pentru fanii lui Atletico Madrid

Cristiano Ronaldo a ținut să le răspundă fanilor lui Atletico Madrid. Prin intermediul contului său de Instagram, portughezul a comentat la o postare cu bannerul respectiv, părând să nu fie deranjat de nemulțumirile fanilor lui Atletico:
https://i.eurosport.com/2022/07/29/3424520.jpg
Jorge Mendes, agentul acestuia, caută acum o variantă de transfer și speră ca United să nu aibă pretenții exagerate. În principiu, nu va fi vorba de o sumă mare, în contextul în care vorbim de un jucător de 37 de ani intrat în ultimul an al contractului. În plus, salariul - 400.000 de euro/săptămână - îi va face pe "diavoli" să aibă pretenții decente, speră agentul.
Cu toate că o sumă de transfer îi va diminua salariul jucătorului, dar și procentul încasat de agent, Jorge Mendes le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford să își facă anumite calcule și să stabilească pentru ce sumă sunt dispuși să îi ofere dezlegarea vârfului.
Din câte se pare, oferta invocată de Jorge Mendes e de la Chelesea, formație care a rămas fără Lukaku - împrumutat la Inter - și care e pe cale să îl cedeze și pe Timo Werner (germanul e în discuții atât cu Leipzig, fostul său club, cât și cu Juventus).
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 15 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM 17 ORE