Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Record incredibil în Premier League! Situație unică în primele minute din Southampton - Tottenham

Bianca Dumitru

Actualizat 18/03/2023 la 18:14 GMT+2

Southampton și Tottenham se înfruntă în această după-amiază, pe St. Mary's Stadium, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Premier League. Prima repriză a duelului a fost marcată de 4 accidentări, în urma cărora a fost stabilit un record incredibil.

Tottenham Hotspur's Brazilian striker Richarlison (C) is comforted by Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (R) as he prepares to live the pitch due to an injury during the English Premier League football match between Southampton and Tottenham H

Credit imagine: Getty Images

Southampton și Tottenham se duelează în această după-amiază, pe St. Mary's Stadium, într-o partidă din a 28-a etapă a Premier League.
În prima repriză, antrenorii celor două echipe au fost nevoiți să facă fiecare câte două schimbări, după ce 4 jucători s-au accidentat în doar 30 de minute.
Primul care a fost înlocuit a fost Richarlison, care a părăsit terenul în lacrimi în minutul 5. După doar 3 minute, Bella-Kotchap s-a accidentat și a făcut semne că nu mai poate continua, fiind schimbat.
În urma acestor două modificări realizate în doar 8 minute, partida dintre Southampton și Tottenham a devenit meciul în care ambele echipe au făcut cel mai devreme modificări din cauza accidentărilor în istoria Premier League.
Citește și:

4 accidentări în 30 de minute în Southampton - Tottenham

Problemele pentru Ruben Selles și Antonio Conte au continuat. În minutul 34, Bednarek a trebuit să fie înlocuit din cauza unei accidentări, iar după alte 3 minute, Davies a fost și el scos de pe teren pentru că nu a mai putut continua.
Astfel, duelul de pe St. Mary's Stadium a devenit a doua partidă din istoria Premier League în care ambele echipe au făcut câte două schimbări înainte de pauză. Acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată în aprilie 2006, în meciul dintre Newcastle și Wigan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo