Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Refuzat de mai multe cluburi de top, Ronaldo spune și el 'pas' unei echipe! Ce zvonuri a negat

Bianca Dumitru

Publicat 18/07/2022 la 07:40 GMT+3

Cristiano Ronaldo este în căutarea unei echipe alături de care să joace încă un sezon în Champions League. Refuzat de mai multe cluburi importante din Europa, portughezul a vorbit despre viitorul său, menționând că nu intenționează să se întoarcă la Sporting în această vară.

Cristiano Ronaldo fehlt zu Trainingsauftakt bei Manchster United aufgrund von familiären Gründen

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo nu își dorește să continue la Manchester United, iar presa internațională a anunțat în această vară că portughezul a fost propus la mai multe cluburi de top din Europa de către agentul său, Jorge Mendes.
Aceste zvonuri privind refuzul mai multor echipe importante de a-l transfera pe starul lusitan l-au transformat pe Cristiano în personajul principal al unor glume care s-au viralizat pe rețelele de socializare.
Unul dintre cluburile care au respins propunerea de a-l transfera pe starul lui Manchester United este Chelsea. Chiar dacă impresarul fotbalistului a purtat discuții cu noul patron al londonezilor, Todd Boehly, decizia finală i-a aparținut lui Thomas Tuchel, care nu consideră că are nevoie de Ronaldo și le-a recomandat șefilor să se concentreze pe alte mutări.
Fotbalistul a fost legat în această vară și de o posibilă revenire la Sporting Lisabona, mutarea fiind dată ca iminentă în presa internațională în ultimele zile. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Cristiano a negat aceste zvonuri, pe care le-a descris drept "fake news", menționând că nu intenționează să revină în Portugalia în acest moment.
Dacă unele echipe au respins ideea de a-l transfera pe Cristiano, altele nu i-ar spune 'nu'. Jurnaliștii de la ESPN au anunțat săptămâna trecută că Atletico Madrid ar fi în cursa pentru semnătura lui Ronaldo.
Citește și:

Ronaldo, disperat să meargă la Bayern

Imediat după ce Barcelona și Bayern au anunțat public că au ajuns la un acord pentru trecerea lui Lewanowski pe Camp Nou, atât presa din Germania, cât și cea din Portugalia a scris despre iminenta sosire a lui CR7 sub comanda lui Nagelsmann, lusitanul fiind una dintre puținele variantele de top accesibile pentru bavarezi.
Dar nimic din ce s-a scris nu e adevărat, a anunțat încă o dată Bayern, care și în trecut negase zvonurile privind aducerea celui mai bun marcator din istoria UCL de la Manchester United.
"Am un respect enorm pentru Ronaldo, pentru succesele lui și pentru cariera lui. Dar, încă o dată: acesta nu a fost și nu e un subiect pentru noi", a spus directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic.
Numeroasele articole apărute în presa din vest cu privire la iminenta descindere a lui CR7 pe Allianz Arena sunt consecința dorinței lusitanului și a agentului acestuia, Jorge Mendes, de a juca la Bayern.
Ronaldo nu concepe să nu evolueze în Champions League și a sperat până în ultimul moment că Bayern, ca urmare a presiunii pierderii lui Lewandowski, va apela la serviciile lui.
Ronaldo are experiență la cel mai înalt nivel și, cel puțin pentru un sezon, putea să ajute echipa să lupte cu șanse pentru cucerirea Champions League.
Doar că nemții au alte planuri, deși o astfel de mutare ar fi fost benefică și în perspectivă: relația cu Jorge Mendes, agentul lui CR7, ar fi fost solidificată, astfel încât în viitor aducerea lui Joao Felix - o țintă pentru bavarezi - să fie mult mai ușoară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo