Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Remiză albă în Merseyside Derby între Everton și Liverpool, după o partidă superbă pe Goodison Park

Alex Masgras

Actualizat 03/09/2022 la 16:46 GMT+3

Meci superb în derby-ul Merseyside. Chiar dacă s-a terminat fără goluri, Everton și Liverpool au oferit un meci foarte bun în primul meci al etapei din Premier League.

FC Everton - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Derby-ul dintre Everton și Liverpool, partida care a deschis etapa a șasea din Premier League, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci în care echipa lui Jurgen Klopp a lovit de trei ori bara.
Prima ocazie importantă de pe Goodison Park a venit în minutul 19. Darwin Nunez, cel care și-a ispășit suspendarea de trei etape în urma cartonașului roșu primit în partida cu Crystal Palace, a reluat cu capul centrarea lui Trent Alexander-Arnold, dar balonul s-a dus puțin pe lângă poarta lui Pickford.
În minutul 33, după o greșeală comisă de Gomez în propriul careu, Davies a trimis cu exteriorul în bara porții apărate de Alisson.
Pe finalul primei reprize, Liverpool a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Mai întâi șutul lui Nunez din unghi a fost deviat de Pickford în bară, iar câteva secunde mai târziu, Luis Diaz a lovit și el bara, cu un șut superb, de la marginea careului.
Liverpool a început în forță repriza a doua, iar în minutul 49, Tsimikas a avut o șansă importantă, dar grecul a trimis mult pe lângă poartă de pe partea stângă, din unghi.
Citește și:

Merseyside Derby | Everton - Liverpool 0-0

În minutul 64, Everton a ratat o șansă uriașă prin Maupay, care nu l-a putut învinge pe Alisson din interiorul careului. În minutul 68, Goodison Park a erupt, atunci când Coady a trimis balonul în poartă, dar reușita a fost anulată de VAR pentru o poziție de offside a fundașului împrumutat de la Wolverhampton în acest sezon.
În minutul 84, Alisson a fost din nou la înălțime, atunci când a scos de sub bară șutul deviat al lui McNeil. În minutul 87, a fost rândul lui Pickford să aibă o intervenție foarte bună, la șutul lui Firimino.
Liverpool putea da lovitura în minutul 90+5, atunci când Mohamed Salah a lovit și el bara, cu un șut pe jos, la colțul scurt.
În cele din urmă, Merseyside Derby s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.
Etapa viitoare, Everton va avea parte de o deplasare dificilă, la Londra, contra lui Arsenal, în timp ce pentru Liverpool urmează meciul de la Napoli din UEFA Champions League de la mijlocul săptămânii viitoare și partida de pe teren propriu cu Wolverhampton.
Liverpool este pe locul 5 pentru moment, cu 9 puncte, în timp ce Everton, pe locul 14, cu 4 puncte, rămâne fără victorie în acest sezon din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo