Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Replica ironică a lui Fulham, după ce Klopp a acuzat starea terenului de pe Craven Cottage

Andrei Nicolae

Publicat 07/08/2022 la 15:31 GMT+3

Liverpool a început cu stângul noul sezon de Premier League, după ce a remizat în fața nou-promovatei Fulham, scor 2-2. Jurgen Klopp a acuzat la finalul partidei starea gazonului, numindu-l uscat, iar administratorii paginii oficiale a echipei de pe Craven Cottage au oferit un răspuns ironic tehnicianului german.

Fulham-Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Fulham a prestat un joc foarte bun în fața vicecampioanei Angliei din sezonul trecut și a condus-o de două ori, până să fie egalată de fiecare dată. Echipa condusă de Marco Silva a reușit chiar să intre la pauză cu un rezultat pozitiv, scor 1-0, după care a pus probleme în continuare jucătorilor de pe Anfield.
Jurgen Klopp a fost vizibil afectat de startul ratat de sezon al echipei sale și și-a certat jucătorii la finalul partidei. Managerul neamț a oferit însă și o declarație inedită prin care a încercat să scuze prestația slabă a elevilor săi.
"Terenul a fost uscat, am jucat după regulile lor. Rezultatul este bun, nu cred că meritam mai mult de atât", a declarat antrenorul "cormoranilor" la final, citat de Daily Mail.
Citește și:
Fulham nu a rămas indiferentă la adresa acuzației lui Klopp și i-a oferit un răspuns ironic neamțului pe pagina oficială de Twitter a echipei. Administratorii contului au postat o fotografie cu terenul de pe Craven Cottage care este udat corespunzător, alături de care au atașat mesajul:
"Gazonul de pe Craven Cottage arătând absolut luxuriant ieri", a transmis Fulham, care și-a asemănat terenul de fotbal cu unul agricol foarte bine întreținut și udat.

Klopp, critic la adresa jucătorilor săi

Tehnicianul de pe Anfield a fost foarte supărat la finalul partidei, pe care a analizat-o la microfonul celor de la BT Sport.
"Cel mai bun lucru legat de acest meci este rezultatul, că am reușit să obținem un punct după un meci foarte prost al echipei mele. Atitudinea nu a fost bună de la început, am vrut să ripostăm, dar nu mai este la fel de ușor.
Rezultatul este bun, nu merităm mai mult decât atât, dar performanța poate fi îmbunătățită cu mult", a declarat managerul lui Liverpool, citat de Mirror.
Fulham va juca etapa viitoare pe Molineoux, în fața celor de la Wolverhampton, în timp ce Liverpool țintește prima victorie din sezon împotriva lui Crystal Palace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo