Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rio Ferdinand a explicat gestul controversat al lui Ronaldo: "A vrut să-l facă de rușine"

Nicu Savin

Publicat 23/08/2022 la 20:14 GMT+3

Cristiano Ronaldo a oferit un moment rar înaintea meciului dintre Man United și Liverpool. Lusitanul i-a salutat pe Garry Neville și Roy Keane, experți Sky Sports, dar l-a ignorat total pe Jamie Carragher. Rio Ferdinand susține că portughezul a regizat totul pentru a-l umili pe fostul jucător al lui Liverpool, pentru că acesta l-a criticat în ultima vreme.

Cristiano Ronaldo saß gegen Liverpool 86 Minuten auf der Bank

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a jucat numai câteva minute în derby-ul dintre United și Liverpool, dar a reușit să iasă în evidență cu mult înainte de a intra pe teren. Fiind lăsat pe bancă de Ten Hag, lusitanul era foarte relaxat înainte de startul jocului și a avut timp să meargă la marginea terenului pentru a-i saluta pe experții Sky Sports, care prefațau partida.
Lusitanul a dat mâna cu Garry Neville și Roy Keane, dar l-a ignorat total pe Jamie Carragher, care a fost pus astfel într-o poziție stânjenitoare. Motivul pentru care Ronaldo nu i-a întins mâna legendei lui Liverpool s-a datorat criticilor pe care Carragher i le-a adus în ultima vreme. Fostul mare fundaș nu a ezitat niciun moment să-l taxeze pe starul de 37 de ani pentru atitudinea din această vară, când a dorit să plece de la United, în loc să ajute la reconstrucția echipei.
Vorbind despre acest episod, Rio Ferdinand a sugerat că Ronaldo și-a calculat fiecare gest și nimic nu a fost spontan. Portughezul s-ar fi dus la marginea terenului tocmai pentru a-l face de râs pe Carragher.
"Cunoscându-l pe Cristiano și ținând cont de ce a spus Carragher despre el în ultima vreme, cred că s-a dus cu un singur gând la marginea terenului: - Vreau să-l liniștesc, să-l umilesc și să-l fac de rușine în direct la televizor-. Cristiano este foarte calculat. El este foarte conștient de ceea ce se întâmplă, nu este cineva care stă acasă și se deconectează", a spus Ferdinand, citat de Mirror.
Citește și:

Ronaldo este la curent cu tot ceea ce se vorbește despre el

Rio Ferdinand a mers mai departe și și-a argumentat părerea, spunând că Ronaldo este foarte atent la ce se vorbește despre el în mass-media. Criticile l-au motivat pe parcursul întregi cariere, dar lusitanul nu a ezitat niciodată să răspundă, fie că a fost vorba despre apariții în presă sau postătri pe site-urile de socializare.
Fostul fundaș al lui United a povestit un episod uluitor cu Ronaldo în prim plan: "Întotdeauna am spus, folosește rețelele de socializare și comentariile oamenilor drept combustibil pentru a se împinge să fie cel mai bun, a făcut-o de când era copil. Știa întodeauna pe oricine care-l vorbea de rău în mass-media. Odată mi-a povestit despre Gary Lineker că este un mare fan Messi. M-am gândit: - Frate, nici măcar nu ești în această țară, cum poți să știi toate astea?- El știe tot ce se spune despre el".
După meciul de aseară, Ronaldo a avut un mesaj scurt pe contul personal de Instagram: "Bravo, Manchester United! Mulțumim pentru susținere, Old Trafford!"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo