Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rio Ferdinand și Peter Crouch, impresionați de Mitrovic: "Trebuie să fie în centrul atenției"

Alex Masgras

Publicat 06/08/2022 la 22:43 GMT+3

Rio Ferdinand și Peter Crouch l-au lăudat pe Aleksandar Mitrovic, după ce sârbul a contribuit din plin la rezultatul de egalitate obținut de Fulham cu Liverpool, marcând două goluri. Ferdinand consideră că Fulham trebuie să profite de abilitățile sârbului, jucând pentru a îi scoate în evidență punctele forte.

Mitrovic adelanta al Fulham

Credit imagine: Getty Images

Aleksandar Mitrovic a avut parte de o primă etapă de vis în noul sezon din Premier League. Atacantul sârb a marcat cele două goluri ale echipei sale în partida dintre Fulham și Liverpool, încheiată la egalitate, scor 2-2.
Tot Mitrovic a obținut și lovitura de la 11 metri în minutul 71, atunci când a fost faultat în careul lui Alisson de Virgil Van Dijk, tot el fiind și cel care a transformat lovitura de pedeapsă.
Peter Crouch, fostul atacant al Angliei și al lui Liverpool, a fost plăcut impresionat de jucătorul sârb. El consideră că Fulham trebuie să facă tot posibilul pentru a îl pune în valoarea pe Mitrovic, lucru care s-a întâmplat astăzi, pentru ca atacantul sârb să fie actorul principal în sezonul de revenire al echipei în Premier League:
"Nu îl poți lăsa izolat. Astăzi, el a fost înconjurat de coechipieri. A fost în centrul atenției. Trebuie să îi trimiți mingi de oriunde, diagonale, centrări. Asta caută, asta își dorește. În acest sezon, el va fi principala atracție", a spus Crouch la BT Sport.
Aleksandar Mitrovic
Citește și:

Rio Ferdinand a fost impresionat și el de prestația lui Mitrovic

Rio Ferdinand, fostul fundaș al naționalei Angliei și al celor de la Manchester United, a fost și el impresionat de prestația atacantului sârb din meciul cu Liverpool. Ferdinand a comparat prestația sa cu cele din sezoanele precedente, când Fulham a mai evoluat în Premier League:
"Nu cred că ne putem lăsa duși de val dar marea diferență de astăzi față de ce știam dinainte să retrogradeze este că atunci nu se foloseau de calitățile sale în totalitate. Acum pare că Andreas Pereira, de fiecare dată când are mingea, se uită după Mitrovic.
De fiecare dată când ajung în flancuri, ei centrează. Au avut 14 centrări în prima repriză. Vor avea nevoie din nou de asta, trebuie să fie în centrul atenției", a spus și Rio Ferdinand.
În sezonul 2021/22, în Championship, Aleksandar Mitrovic a marcat 43 de goluri în 44 de partide.
Pentru Fulham urmează acum prima deplasare a sezonului în Premier League. Săptămâna viitoare, echipa nou-promovată va merge pe Molineux Stadium, pentru partida cu Wolverhampton. Lupii au pierdut în prima etapă pe terenul celor de la Leeds United, scor 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo