Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roma îl oferă lui Crystal Palace pe Felix Afena-Gyan în locul lui Wilfried Zaha

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/07/2022 la 16:31 GMT+3

Roma și Crystal Palace ar putea ajunge la un de schimb între jucătorii Wilfried Zaha (29 de ani) din Premier League și Felix Afena-Gyan (19 ani), din Serie A, de la Roma. Zaha intră în ultimul an de contract cu echipa din Premier League și pentru a nu-l pierde gratis la anul, Crystal Palace are în vedere schimbul cu formația lui Jose Mourinho, care l-ar putea trimite în Anglia, pe tânărul atacant,

Wilfried Zaha

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
În mai multe rânduri, Wilfried Zaha a spus că vrea să evolueze la cel mai înalt nivel, iar managerul celor de la Roma, Jose Mourinho este un mare admirator al atacantului. Tehnicianul portughez îl urmărește atent pe atacantul "vulturilor", care a intrat în ultimul an de contract cu echipa de pe Selhurst Park.
Conform Sportsmail, citat de Dailymail, Roma monitorizează deja situația starului din Premier League, iar câștigătoarea primei ediții a Conference League, în sezonul 2021/2022, îl poate ceda la schimb pe tânărul atacant, Felix Afena-Gyan.
CITEȘTE ȘI:

Pariu uriaș al lui Palace

În sezonul precedent din Premier League, Zaha a reușit să înscrie de 14 ori în 33 de partide și să ofere o pasă decisivă. Golgheterul clubului din Anglia este aproape de o plecare, iar în schimbul său, la Crystal Palace, este așteptat un talent neconfirmat.
Jucătorul Romei, Felix Afena-Gyan, cotat la 6 milioane de euro, conform Transfermarkt, a înscris doar două goluri în 22 de apariții pentru formația din capitala Italiei. Fotbalistul din Ghana a ajuns la Roma la începutul anului trecut, însă atacantul a progresat rapid sub comanda lui Jose Mourinho, iar în octombrie același an, a debutat pentru prima echipă a Romei. Internaționalul ghanez are șase selecții pentru echipa națională pentru care a reușit să înscrie primul său gol luna trecută.

Zaha, cifre excelente în Premier League

În vârstă de 29 de ani, Wilfired Zaha a făcut impresie bună încă din 2013, atunci când era transferat de la Crystal Palace la Manchester United, jucătorul din Coasta de Fildeș fiind ultimul transfer al lui Sir Alex Ferguson la „diavoli”.
Ajuns pe Old Trafford, David Moyes nu l-a inclus în planurile sale pe Zaha, iar atacantul a fost împrumutat după doar două meciuri jucate, la Cardiff. În 2014 s-a întors la Crystal Palace, echipă la care avea să obțină cifre importante. Cotat la 38 de milioane de euro, Zaha a înscris 83 de goluri și a oferit 73 de pase decisive în 429 de jocuri pentru Crystal Palace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo