Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United în această vară, dorindu-și un transfer la o echipă cu care să joace în Champions League.
Portughezul a ratat aproape toată pregătirea de vară a echipei lui Erik ten Hag, iar presa internațională a scris că fotbalistul nu va evolua în amicalele cu Atletico Madrid și Rayo Vallecano, programate în acest weekend.
Cu toate astea, deși a făcut clar faptul că vrea să fie lăsat să plece de la United, fotbalistul a anunțat pe rețelele de socializare că va juca duminică, în meciul cu Rayo Vallecano.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
O pagină de Instagram dedicată lui Cristiano a notat astăzi că lusitanul nu se află pe lista lui Ten Hag pentru partidele din weekend, iar Ronaldo a reacționat, scriind: "Duminică regele joacă".
Citește și:

Agentul lui Ronaldo negociază cu Sporting Lisabona

În timp ce fotbalistul se pregătește să revină pe teren, agentul său continuă negocierile pentru transfer. De altfel, Jorge Mendes i-ar fi anunțat astăzi pe cei de la Manchester United că are o ofertă pentru clientul lui, cerându-le acestora să îi spună o sumă pe care și-o doresc în schimbul lui Cristiano.
Potrivit presei internaționale, impresarul lusitanului ar fi negociat cu oficialii lui Sporting Lisabona, formație în tricoul căreia Ronaldo s-a făcut remarcat, în 2003.
Transferul, chiar dacă ar fi dorit de ambele părți, nu este ușor de realizat. Echipa portugheză nu are posibilitățile financiare ale altor cluburi mari din Europa, astfel că salariul lui Cristiano este o problemă reală pentru cei de la Sporting.
Conform jurnaliștilor publicației Repubblica, Ronaldo și-ar fi dat acceptul pentru un transfer la Lisabona, astfel că probabil este dispus să renunțe la o sumă importantă de bani, pe care ar fi câștigat-o la Manchester, doar pentru a juca încă un sezon în Champions League.
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
07/08/2022 LA 13:16
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
07/08/2022 LA 10:32