Gabriel Agbonlahor, fost atacant al lui Aston Villa, care a strâns 3 selecții pentru naționala Angliei, este dezamăgit de atitudinea lui Ronaldo. Acesta a refuzat să meargă în turneul "diavolilor", iar acum forțează plecarea, chiar dacă asta ar însemna o lovitură teribilă pentru United.
Doar că lusitanul nu se gândește deloc la consecințe, ci strict la propria persoană și la recordurile pe care le poate seta. Ca atare, nu concepe să nu joace în Champions League și ar fi dispus să facă orice pentru a scăpa de tricoul "diavolilor".
"Să fiu sincer, cred că Ronaldo ar fi mers la Liverpool, dacă ar fi putut. Sunt marii rivali ai lui Manchester United, dar Ronaldo se gândește doar la Ronaldo. Ar merge oriunde doar să joace în Champions League, să câștige trofee. Nu cred că are vreo loialitate față de Manchester United, Real Madrid sau Juventus", a spus Gabby Agbonlahor pentru TalkSport.
Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 10 ORE

Louis Saha, mesaj pentru United: "Scăpați de Ronaldo"

Atitudinea lui Ronaldo nu doar că aduce grave prejudicii imaginii lui Manchester United, dar creează probleme în vestiar, în sensul în care autoritatea lui Ten Hag e știrbită dacă vârful nu va fi pedepsit.
Cel puțin asta crede Louis Saha, fostul atacant al "diavolilor" din perioada 2004-2008, când împărțea vestiarul cu CR7. Francezul este de părere că oficialii de pe Old Trafford au de făcut un singur lucru în acest moment: să îl dea afară pe lusitan, care mai are un an de contract.
"Dacă nu vrea să mai joace pentru club, trebuie să scapi de el. Nu a fost în turneu, nu se antrenează, așa că ai nevoie să arăți disciplină", a spus Louis Saha.
Manchester United debutează în noua stagiune de Premier League sezonul viitor, acasă, contra lui Brighton. Partida are loc weekendul următor, iar Ten Hag se va folosi în ofensivă de tripleta Jadon Sancho - Martial - Rashford, cei trei arătând impecabil în amicalele din această vară.
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 12 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 13 ORE