Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo i-a spus lui United că are ofertă de la o rivală. Cum a reacționat când a fost rugat să numească clubul

Cristian Mihală

Publicat 29/07/2022 la 09:02 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu concepe să mai rămână pe Old Trafford, în contextul în care Manchester United nu joacă în Champions League. O rivală din Premier League îl curtează, dar lusitanul vrea să ajungă acolo din postura de jucător liber de contract.

Cristiano Ronaldo of Manchester United salutes the fans at the end of the Premier League match between Manchester United and Brentford at Old Trafford on May 2

Credit imagine: Getty Images

Aventura lui Ronaldo la Manchester United pare încheiată, după ce portughezul a ratat aproape toată pregătirea de vară. A sosit abia în această săptămână la Carrington, dar scopul descinderii sale e clar: nu vrea să revină cât mai repede la forma fizică de top, în contextul în care săptămâna viitoare începe Premier League, ci vrea să devină liber de contract.
Ten Hag, noul antrenor al lui United, a vrut să aibă o întâlnire cu CR7 și să îi prezinte planul său, în speranța că vârful lustian va rămâne, dar acesta a fost de neînduplecat, anunță Daily Mail.
În consecință, a vorbit cu oficialii clubului despre termenii despărțirii, moment în care CR7 a invocat o ofertă de la o rivală, notează sursa citată. Evident, United a vrut să afle mai multe detalii, pentru a negocia cu acel club transferul, în contextul în care Ronaldo mai are un an de contract cu formația de pe Old Trafford.
Doar că vârful nu a vrut să dea vreun detaliu despre ofertă, lăsând de înțeles că are o înțelegere verbală potrivit căreia se va transfera din postura de jucător liber de contract. Evident, miza în sine a transferului era mică pentru United, în contextul în care nu poate avea pretenții foarte mari pentru un jucător de 37 de ani care a intrat în ultimul an de contract și care are un salariu uriaș. Dar atitudinea lui Ronaldo le-a arătat încă o dată oficialilor de pe Old Trafford că pentru fotbalist nu contează nimic altceva decât propriul buzunar și trofeele.
Cel mai probabil United îi va acorda dezlegarea în cele din urmă, CR7 urmând a pleca gratis. Nu are vreo logică să își facă ambiția cu un fotbalist care nu vrea să mai joace pe Old Trafford și care câștigă peste 400.000 de euro/săptămână.

Chelsea, probabila echipă misterioasă invocată de Ronaldo

Ronaldo a fost disperat în această vară să își găsească echipă, pentru a juca în Champions League, competiție pentru care United nu a obținut biletele.
S-a ajuns la situații penibile, în care portughezul s-a autopropus la Bayern și la Atletico Madrid, deși cele două cluburi nu au intenționat nicio clipă să îl transfere.
Acum, oferta invocată din Premier League, de la "o rivală" indică un singur club: Chelsea. După problemele cauzate de Abramovich, "albaștrii" au suferit enorm, pierzându-i pe Rudiger și Christensen gratis. Noul patron nu s-a putut opune nici plecării lui Lukaku, fotbalist care a fost o "fantomă" sezonul trecut.
În contextul în care Werner e și el pe picior de plecare - are oferte de la Leipzig și Juventus - Tuchel suferă enorm în ofensivă, chiar dacă l-a adus în această vară pe Sterling, de la City. În consecință, singura variantă plauzibilă de rivală a lui United care joacă în UCL și care și-ar putea permite salariul lui CR7 e formația de pe Stamford Bridge.
Să fiu sincer, cred că Ronaldo ar fi mers la Liverpool, dacă ar fi putut. Sunt marii rivali ai lui Manchester United, dar Ronaldo se gândește doar la Ronaldo. Ar merge oriunde doar să joace în Champions League, să câștige trofee. Nu cred că are vreo loialitate față de Manchester United, Real Madrid sau Juventus | Gabby Agbonlahor, despre Ronaldo
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo