Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, ofertă de 5 stele după scandalul de la United. Are şansa să se lupte pentru câştigarea Ligii Campionilor

Cristian Mihală

Publicat 21/10/2022 la 09:57 GMT+3

Presa franceză scrie că PSG se gândeşte tot mai serios să îl aducă pe Cristiano Ronaldo, în cazul foarte probabil în care Lionel Messi nu semnează prelungirea şi va pleca la Barcelona, la capătul acestui sezon.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Goal France anunţă că Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a revenit la mai vechiul său vis de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la Paris. În contextul în care negocierile cu Messi privind prelungirea (argentinianului îi expiră actuala înţelegere în vara anului viitor şi e tentat să revină la Barcelona) sunt îngheţate, conducerea grupării din Hexagon vrea un înlocuitor pe măsură.
Faptul că Ronaldo va fi împlinit 38 de ani vara viitoare nu e văzut ca un mare handicap, oficialii clubului din capitala Franţei fiind convinşi că lusitanul va mai putea juca un sezon la cel mai înalt nivel. Ca atare, s-a luat deja legătura cu Jorge Mendes, agentul lui CR7, după scandalul de la Manchester United, iar primele discuţii au fost extrem de promiţătoare.

Atu-urile veniri lui Ronaldo la PSG

Venirea lusitanului ar crea şi o atmosferă mai destinsă în vestiar, în contextul în care în prezent se vorbeşte de o anumită scindare. Neymar şi Ronaldo s-au gratulat mereu, iar lusitanul este idolul lui Mbappe. "Am câţiva idoli. Sunt francez, aşa că mi-a plăcut mult Zidane. Mi-a plăcut enorm Cristiano Ronaldo când eram mic", a dezăluit Mbappe la Globe Soccer Awards. Anterior, în mai multe rânduri vârful francez a vorbit despre cât de mult l-a apreciat şi l-a urmărit pe CR7, prezenţa portughezului la Real Madrid fiind unul dintre motivele pentru care s-a ataşat de formaţia de pe Bernabeu.
Ronaldo ar aduce o mare experienţă în perspectiva câştigării Champions League, marele vis al grupării de pe Parc des Princes. De altfel, Al Khelaifi a cochetat cu ideea transferului lui CR7 şi în această vară, când lusitanul a căutat cu orice preţ să plece de la United, pentru a juca în UCL. În cele din urmă, PSG a abandonat ideea, oficialii fiind conştienţi că doi jucători ca Messi şi Ronaldo nu pot evolua pentru acelaşi club. Probabila plecare a argentinianului îi deschide însă uşa lui CR7, care astfel ar avea şansa să joace în UCL şi chiar să se lupte pentru câştigarea competiţiei.
O problemă ar putea fi reprezentată de United, în sensul în care Ten Hag - care l-a exclus deja pe Ronaldo din lot, după episodul Tottenham - ar vrea să scape de lusitan încă din iarnă. Totuşi, CR7 se poate prevala de contractul avut şi, chiar dacă nu va mai juca pentru United, poate să rămână la club până la terminarea înţelegerii, în iunie 2023. Pentru ca apoi să semneze cu PSG, aşa cum speculează jurnaliştii francezi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo