Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo poate rămâne în Premier League! Ce rivală a lui Manchester United vrea să îl transfere pe portughez în ianuarie

Alex Masgras

Actualizat 23/10/2022 la 16:36 GMT+3

Cristiano Ronaldo este hotărât să plece de la Manchester United în luna ianuarie, iar portughezul are șanse să rămână în Premier League. Chelsea, echipă care s-a aflat în contact cu reprezentanții portughezului și în această vară, ia serios în calcul o mutare a lui Ronaldo pe Stamford Bridge în această vară.

Cristiano Ronaldo - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United pare să fi fost deja decis de Erik ten Hag, cel care l-a exclus din lot pe portughez înaintea derby-ului cu Chelsea de sâmbătă, încheiat la egalitate, scor 1-1. Ronaldo s-a aflat în centrul atenției la mijlocul acestei săptămâni, atunci când a refuzat să intre pe finalul partidei cu Tottenham și a plecat la vestiare cu câteva minute înaintea fluierului final.
Erik ten Hag nu a acceptat acest comportament și nu a ezitat să îl trimită pe starul portughez să se antreneze cu echipa de tineret a clubului, iar șansele de a vedea o împăcare pe Old Trafford sunt foarte mici. Acest lucru nu este surprinzător, mai ales că Ronaldo a dorit să plece de la Manchester United încă din această vară.
Reprezentanții portughezului au încercat să îi găsească o nouă echipă, fără ceva concret însă, iar Ronaldo a fost nevoit să rămână pe Old Trafford în această toamnă. El mai are contract cu United până la finalul acestui sezon, dar poate pleca încă din luna ianuarie, ținând cont și de conflictul pe care îl are cu antrenorul echipei.
Citește și:

Chelsea vrea să îl aducă pe Cristiano Ronaldo pe Stamford Bridge în luna ianuarie

Potrivit Sunday World, Cristiano Ronaldo poate rămâne în Premier League, deoarece Todd Boehly, noul patron al londonezilor, își dorește foarte mult să îl vadă pe portughez pe Stamford Bridge. Reprezentanții lui Ronaldo s-au aflat în discuții cu Chelsea, dar acestea nu s-au materializat, obstacolul fiind la acea vreme Thomas Tuchel, fostul antrenor al londonezilor, care nu l-a vrut pe portughez la echipa sa.
Acum că Thomas Tuchel a plecat de la Chelsea, Todd Boehly își va încerca norocul și în luna ianuarie, mai ales că Ronaldo reprezintă un punct de interes uriaș din punct de vedere financiar pentru noul patron american de la Chelsea.
Potrivit sursei mai sus menționate, Chelsea dorește să îi ofere lui Ronaldo un contract până la finalul sezonului, iar dacă lucrurile merg bine, înțelegerea se va prelungi pentru încă un sezon. De asemenea, Ronaldo ar fi dispus să încaseze un salariu mai mic, dacă asta ar însemna să își găsească o nouă echipă.
În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo a declarat recent că nu se gândește la retragere. În luna septembrie, portughezul a anunțat că vrea să fie prezent și la Campionatul European din 2024 din Germania alături de naționala Portugaliei.
În acest sezon, pentru că a ratat pregătirea de vară, Cristiano Ronaldo a primit puține minute din partea lui Erik ten Hag, lucru care l-a nemulțumit pe starul portughez. În cele 12 partide în care a jucat în acest sezon în Premier League și Europa League, Ronaldo a marcat doar două goluri și a oferit o pasă de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo