Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"

Nicu Savin

Publicat 07/08/2022 la 13:32 GMT+3

Wayne Rooney a vorbit într-un interviu pentru The Times despre situația de la Manchester United. Fostul mare atacant consideră că șefii de pe Old Trafford ar trebui să-l vândă pe portughez în această vară și să se concentreze pe construirea unei echipe tinere, deoarece în acest moment formația lui Ten Hag nu poate concura cu Liverpool sau Manchester City pentru titlu.

ronaldo rooney

Credit imagine: Eurosport

Wayne Rooney este recunoscut ca un personaj care pune punctul pe "i" de fiecare dată. Fostul mare atacant, actualmente antrenor în MLS, la DC United, a vorbit deschis despre situația delicată de la Manchester United în ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo.
Portughezul și-a manifestat dorința de a pleca în această vară la o echipă care joacă în Champions League, dar șefii de pe Old Trafford și Erik Ten Hag s-au opus. Evident, nici nu a existat vreo ofertă clară pe numele atacantului, acesta fiind refuzat de mai multe echipe de top, dar cei de la United au insistat că starul de 37 de ani nu este de vânzare și reprezintă un pilon de bază în noul proiect.
Citește și:

Rooney consideră că Ronaldo ar trebui lăsat să plece de la Man United

Rooney e de părere că șefii lui United greșesc dacă îl țin cu forța pe portughez. În opinia sa, Ronaldo ar trebui vândut acum, iar Ten Hag ar trebui să se concentreze pe formarea unei echipe bazată pe tineri, care în viitor să poată aspira la cucerirea titlului în Premier League. Rooney consideră că la momentul actual United nu are nicio șansă să lupte cu echipe precum Manchester City sau Liverpool pentru supremația din fotbalul englez.
"Cred că United ar trebui să-l lase pe Cristiano Ronaldo să plece. Nu pentru că el nu ar putea juca în echipa lui Ten Hag. Poate juca în orice echipă. Ronaldo va marca întordeauna goluri. Dar părerea mea personală este că United nu este pregătită să lupte pentru titlu acum, așa că scopul trebuie să fie să construiască o echipă care să poată câștiga Premier League în următorii trei-patru ani și trebuie să existe un plan pentru asta.
Dacă e adevăratcă Ronaldo vrea să părăsească clubul, atunci United ar trebui să-i permită să plece și să ia un atacant care va fi acolo în următorii trei sau patru ani și să-i ajute cu adevărat să construiască o echipă care poate fi. de succes. Ten Hag trebuie să aibă timp să facă asta", a spus Rooney pentru The Times.
Manchester United va juca astăzi primul meci al noului sezon din Premier League, acasă cu Brighton, iar situația lui Ronaldo este complicată. Portughezul a transmis că este gata pentru a evolua, însă nu se știe la ce nivel este cu pregătirea, după ce a lipsit de la turneul "diavolilor" din Thailanda și Australia și a început antrenamentele mult mai târziu față de coechipierii săi. Totuși, lusitanul ar putea intra din primul minut pe teren, deoarece Martial este accidentat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo