Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roy Keane l-a pulverizat pe Haaland: "Jucător de liga a 3-a! Nivelul lui e atât de slab"

Cristian Mihală

Actualizat 01/04/2024 la 07:55 GMT+3

Roy Keane, legendarul căpitan al lui Manchester United, nu a avut milă de Erling Haaland, jucătorul care anul trecut ar fi trebuit să cucerească, în opinia multora, "Balonul de Aur". Norvegianul traversează în prezent o formă teribilă, iar fostul mare mijlocaș l-a comparat cu un jucător de liga a 3-a.

Erling Haaland a bien tenté mais City et Arsenal ne se sont pas départagés

Credit imagine: Getty Images

Manchester City şi Arsenal Londra au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul etapei a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputat duminică pe Etihad Stadium.
Manchester City, campioana en titre, a dominat ostilităţile şi i-a ţinut sub o presiune constată pe "tunari", care au reuşit însă să-l anihileze pe golgheterul gazdelor, norvegianul Erlin Haaland, şi să păstreze tabela imaculată până la final.
Norvegianul a avut o ocazie uriașă pe final, dar, ca și cu Liverpool, a ratat incredibil. După ce a fost redus la tăcere de Van Dijk, vikingul nu a mișcat în fața lui Gabriel și Saliba, dând încă o dată impresia că e departe de nivelul avut înainte de accidentare.

Roy Keane, fără milă pentru Haaland, după City - Arsenal 0-0

Cu 18 goluri în 24 de meciuri în acest sezon (cu două reușite mai mult decât Salah, Solanke și Watkins), Haaland e pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Premier League, dar senzația generală e că nu mai reprezintă același pericol pentru porțile adverse ca în sezonul trecut, ratând exasperant și dispărând enorm din joc. Un tip care spune mereu ce gândește, Roy Keane, legenda lui Manchester United, l-a criticat dur pe nordic după remiza cu Arsenal.
"Nivelul jocului general al lui Haaland este atât de slab! Și nu doar astăzi. Să așeze mingea, la loviturile de cap și ce mai ține de jocul în fața porții este cel mai bun din lume.
Dar jocul lui general este atât de sărăcăcios. Și nu doar astăzi! Trebuie să-l îmbunătățească, pentru că este de nivelul ligii a treia!
Așa văd eu lucrurile. Jocul lui general trebuie să fie mai bun și va deveni în următorii câțiva ani. Este un atacant genial, fantastic, dar trebuie să-și îmbunătățească jocul general. Trebuie!", a comentat Keane pentru Sky Sports.
0 șuturi pe poartă a avut Haaland în acest sezon de Premier League contra lui Arsenal, în cele două meciuri jucate, fiind anihilat complet de Gabriel și Saliba.
Această remiză o avantajează pe Liverpool, care a urcat pe primul loc al clasamentului, după ce a învins la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Brighton.
Trupa lui Klopp a acumulat 67 de puncte , fiind urmată Arsenal (65 puncte), care vizează primul său titlu în 20 de ani, în timp ce Manchester City ocupă poziţia a treia, cu 64 de puncte.
Miercuri, Manchester City va primi vizita formaţiei Aston Villa (locul 4, cu 59 de puncte), în timp ce Arsenal va juca pe teren propriu cu Luton Town, ocupanta primului loc retrogradabil. Liverpool va avea ca adversară joi "laterna roşie" Sheffield United, pe Anfield.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo