Goalkeeper-ul din Africa a primit o pasă simplă, dar a prelungit atât de mult ținerea balonului încât a comis o eroare uriașă. Aaronson s-a apropiat de Mendy, care în loc să degajeze cu siguranță, a ales să dribleze. Americanul nu l-a iertat pe portarul celor de la Chelsea și a marcat.
Mendy a mai primit alte două goluri până la finalul partidei și a intrat în colimatorul suporterilor "albaștrilor". Fanii echipei de pe Stamford Bridge și-au criticat portarul și nu avut milă de goalkeeper-ul care i-a ajutat să câștige trofeul Champions League în urmă cu doi ani.
"Asta a venit din partea lui Mendy. Nu sunt surprins. Pur și simplu nu arată confortabil cu mingea la picior în această perioadă."
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
ACUM O ZI
"Am spus-o de mult timp, jocul de distribuire al mingii al lui Edouard Mendy este oribil."
"La ce se gândea Mendy, doar el știe. Nu este ca și cum era sub o presiune imensă", au fost câteva comentarii ale fanilor lui Chelsea, pe conturile lor de Twitter.
Citește și:

Mendy, considerat mai slab decât Kepa de fani

Anumiți suporteri de pe Stamford Bridge au fost extrem de critici la adresa senegalezului și au afirmat că portarul de 30 de ani este mai slab decât Kepa Arrizabalaga. Ibericul nu a oferit niciodată siguranță în poarta londonezilor și a fost deseori criticat de fanii echipei lui Tuchel.
Cu toate acestea, supărarea suporterilor lui Chelsea a ajuns la cote extrem de ridicate, iar reacțiile lor au fost tranșante.
"Îmi pare rău, dar Mendy nu merită să fie titular peste Kepa, în special în momentul în care a jucat atât de slab pentru atât de mult timp."
"Mendy este mai slab decât a fost Kepa vreodată. Vindeți-l chiar după acest meci și să nu vă mai uitați înapoi. Rușine", au scris fanii indignați ai "albaștrilor".
Pentru Chelsea urmează partida cu Leicester de pe teren propriu, pe 27 august.

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
IERI LA 05:35
Premier League
Chelsea, un nou transfer de neînţeles: 34 de milioane € pentru un necunoscut de 17 ani
IERI LA 17:42