Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șansă mare pentru Joao Felix! Un titular de la Chelsea s-a rupt și va lipsi două luni

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/01/2023 la 10:44 GMT+2

Chelsea nu traversează deloc o perioadă bună, atât ca formă sportivă, dar se pare că nici foarte norocoși nu sunt londonezii. Ultima veste proastă pentru Graham Potter este că nu se va putea baza pe un jucător foarte important pentru următoarele două luni, astfel că Joao Felix va fi, cel mai probabil, forțat.

Joao Félix posa como nuevo jugador de Chelsea.

Credit imagine: From Official Website

Articol scris de Tibi Munteanu
Veștile proaste continuă pentru Chelsea, după ce echipa pare că nu se poate regăsi din punct de vedere sportiv, fiind eliminată din EFL Cup și FA Cup de Manchester City, iar în clasament este pe un rușinos loc 10, cu doar 25 de puncte după 17 meciuri.
Unul dintre fotbaliștii pe care managerul Graham Potter i-a trimis în teren în primul 11 în ultimele 3 partide s-a accidentat la meciul din ultima etapă de Premier League disputată, pierdută cu 1-0 de londonezi tot în fața lui Manchester City și verdictul asupra stării sale a venit abia astăzi.

Un titular de la Chelsea s-a rupt și ratează următoarele două luni

Titular în meciul de pe Stamford Bridge de pe 5 ianuarie, Christian Pulisic s-a accidentat și a fost nevoit să fie înlocuit după doar 22 de minute de joc cu Carney Chukwuemeka.
Fotbalistul american a fost blocat de John Stones într-o intervenție puternică care putea duce la gol, pentru că Pulisic agățase o minge în careul "cetățenilor", însă a ieșit șifonat după acel duel și a fost nevoit să părăsească terenul.
În cadrul unei conferințe de presă, Graham Potter a confirmat ieri că Pulisic va lipsi pentru o perioadă lungă de timp, iar Raheem Sterling va lipsi, de asemenea, din cauza unei accidentări suferite tot în duelul acela cu Manchester City, în minutul 5, dar antrenorul britanic speră că va reveni mult mai repede decât fotbalistul din SUA.
"Christian Pulisic este out pentru câteva luni, credem noi. Raheem Sterling va lipsi mai puțin, sperăm că va reveni înaintea americanului", a spus Potter.
Așadar, infirmeria este plină la Chelsea, situație care îngreunează și mai mult misiunea managerului venit de la Brighton de a redresa echipa, pentru că pe lista fotbaliștilor care absentează din motive medicale mai sunt N'Golo Kante, Reece James, ben Chilwell, Wesley Fofana, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek și Edouard Mendy.
Pentru Pulisic perioada la londonezi pare oricum grea din acest punct de vedere, pentru că și în sezonul anterior s-a luptat cu probleme legate de accidentări și a fost titular în doar 13 partide.
Citește și:

Joao Felix poate beneficia de pe urma absenței lui Pulisic

Există totuși și un lucru bun în această situație, pentru că fotbalistul proaspăt sosit pe Stamford Bridge, Joao Felix, va putea debuta poate mai curând decât se aștepta pentru londonezi, poate chiar astăzi în meciul pe care Chelsea îl va juca pe terenul celor de la Fulham, de la ora 22.
Ar fi un plus de încredere pentru jucătorul portughez, mai ales că acesta a semnat cu formația din Premier League cu gândul de a-și relansa cariera care intrase într-o pasă proastă la Atletico Madrid.
Sub formă de împrumut până în vară a venit Joao Felix la Chelsea, iar englezii au plătit către clubul din capitala Spaniei 11 milioane de euro.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo