Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului

Irina Aldea

Publicat 28/11/2022 la 16:38 GMT+2

Potrivit presei din Anglia, Liverpool a trimis scouteri să urmărească un star de la Cupa Mondială, Jurgen Klopp fiind un mare fan al fotbalistului.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a trimis scouteri pentru a-l urmări pe starul spaniol de la Cupa Mondială, Nico Williams, potrivit presei din Marea Britanie. Aseară, Niclas Fullkrug a adus Germaniei un punct prețios împotriva Spaniei, în timp ce echipa lui Hansi Flick a luptat pentru a nu fi eliminată încă din grupe la Cupa Mondială.
Prin remiza cu 1-1, Spania își păstrează primul loc în Grupa E cu patru puncte, echipa lui Luis Enrique demolând Costa Rica cu 7-0 în meciul de deschidere. Echipa Spaniei are un lot impresionant în care tinerețea e în armonie perfectă cu experiența. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2010, Sergio Busquets, este stâlpul unui mijloc în care se mai află Gavi, în vârstă de 18 ani, și Pedri, care are doar 20 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială

În a doua repriză, Nico Williams, în vârstă de 20 de ani, a intrat pe teren în minutul 66 pentru a pune presiune pe apărarea Germaniei și a impresionat cu evoluția lui. Presa din Marea Britanie susține că Liverpool este unul dintre cele două cluburi care explorează posibilitatea de a-l semna pe Williams. Giganții din Serie A, Juventus, a căror echipă are o nevoie disperată de fotbaliști tineri, sunt, de asemenea în cursă pentru fotbalist.
Presa engleză susține că Liverpool monitorizează îndeaproape situația lui Williams la Bilbao, tânărul marcând trei goluri în La Liga și oferind patru pase de gol pentru coechipierii săi în 14 apariții în La Liga în acest sezon. Managerul Jurgen Klopp i-ar fi cerut lui Liverpool să urmărească evoluția lui Williams. La rândul său, echipa din Merseyside a trimis scouteri pentru a-l urmări pe starul în ascensiune în Qatar.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo