Pep Lijnders, secundul lui Jurgen Klopp la Liverpool, este convins că Trent Alexander-Arnold va deveni căpitanul echipei în viitor. În ciuda faptului că are doar 23 de ani, el face acum parte din grupul liderilor echipei de pe Anfield, grup din care mai fac parte căpitanul Jordan Henderson, James Milner, Andy Robertson și Alisson Becker, toți ajungând în acest grup în urma voturilor jucătorilor.
Antrenorul secund al lui Liverpool a scris în cartea sa "Intensity – Inside Liverpool FC" despre transformarea lui Trent Alexander-Arnold din acel tânăr de 15 ani, în unul din liderii echipei:
"Chiar și la 15 ani, el avea această tehnică naturală. Avea toate caracteristicile pe care le iubesc: mentalitatea de a câștiga, pasiunea pentru a deveni mai bun – dar uneori emoțiile îl controlează, în loc să controleze el emoțiile.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 9 ORE
S-a antrenat cu atâta forță și competiție. A crescut pas cu pas și a devenit acest băiat deosebit care este acum, înconjurat de o familie iubitoare, și-a creat o personalitate superbă.
Are această agresivitate pozitivă. Dacă cineva ar reprezenta citatul lui Bill Shankly, este el: «A juca la cel mai înalt nivel nu este presiune, este o recompensă».
Văd aceeași flacără în ochii săi la fiecare antrenament, dar nu mai văd acel băiat tânăr. Văd un lider, văd pe cineva care își controlează emoțiile, un viitor căpitan. Un lider prin exemplu", a scris Lijnders în cartea sa, citat de Daily Mail.
Citește și:

Trent Alexander-Arnold, 12 pase de gol în sezonul 2021/22 din Premier League

Sezonul trecut, Trent Alexander-Arnold a oferit 12 pase de gol în Premier League, terminând pe locul 2 în acest clasament, în spatele coechipierului de la Liverpool, Mohamed Salah (13).
Până acum, de când a debutat la echipa de seniori a lui Liverpool în 2016, Trent Alexander-Arnold a marcat 12 goluri și a oferit 62 de pase de gol, în 226 de partide în tricoul "cormoranilor" în toate competițiile.
80 de milioane de euro este cota de piață a lui Trent Alexander-Arnold, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 20 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM O ZI