Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sezon încheiat pentru un jucător de la Manchester United! Anunțul făcut de Erik ten Hag

Bianca Dumitru

Publicat 13/01/2023 la 18:47 GMT+2

Manchester United o va întâlni în weekend, pe teren propriu, pe Manchester City. Înaintea acelei partide, Erik ten Hag a anunțat că sezonul s-a încheiat pentru Donny van de Beek, care s-a accidentat în meciul cu Bournemouth, de la începutul acestui an.

Donny van de Beek & Marcus Rashford (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Manchester United se află în fața unei partide importante, cu Manchester City, meci contând pentru a 20-a etapă din Premier League, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30.
Înaintea partidei, antrenorul "diavolilor roșii" a confirmat faptul că Donny van de Beek va lipsi de pe teren pentru tot restul acestui sezon. Erik ten Hag a spus că accidentarea suferită de mijlocașul de 25 de ani este una gravă, care îl va împiedica să revină curând pe gazon.
"Va rata tot sezonul. Este groaznic atunci când suferi o accidentare gravă în timpul sezonului. Dar pe termen lung arată foarte bine, el va reveni pentru începutul pre-sezonului", a declarat Ten Hag.
Van de Beek s-a accidentat la genunchi în meciul cu Bournemouth, de pe 3 ianuarie, când a părăsit terenul plângând. Aceasta nu este prima problemă fizică cu care se confruntă olandezul în acest sezon, el fiind accidentat și în perioada septembrie - octombrie 2022.
Astăzi, mijlocașul, care a adunat doar 10 apariții în tricoul lui United în această stagiune, a transmis un mesaj pe contul său de Twitter, arătându-se dezamăgit de situația în care se află.
"Sunt foarte dezamăgit că sezonul s-a terminat pentru mine. După o intervenție chirurgicală reușită, este timpul să încep procesul de recuperare și voi face totul pentru a reveni mai puternic pentru acest club. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate, ele înseamnă foarte mult pentru mine și pentru familia mea", a notat fotbalistul.
Citește și:

TEN HAG, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU GUARDIOLA, LA UN MECI ISTORIC PENTRU MANAGERUL CATALAN

Următorul meci al lui Ten Hag pe banca lui Manchester United va fi marele derby cu Manchester City, programat sâmbătă, de la ora 14:30. În turul de pe Etihad a fost "măcel", campioana câștigând cu 6-3, iar diferența putea fi mult mai mare, United marcând ultimele două goluri pe final.
Partida din weekend va fi una istorică pentru Guardiola, omul care deține nenumărate recorduri în fotbal. Va fi meciul 500 pentru catalan în campionatele importante din Europa. Procentajul său de câștig în primele 499 de partide (pe banca Barcelonei, a lui Bayerrn și a lui City) este unul absolut uluitor: 76%, mai mare decât al oricărui alt antrenor care a stat pe bancă în minim 100 de meciuri în top 5 campionate.
Duelul dintre United și City va fi și unul al celor doi manageri, o dispută între profesor și discipol. Ten Hag a învățat meserie de la Guardiola în perioada când actualul manager al campioanei Angliei o antrena pe Bayern Munchen. Lecțiile primite i-au fost de mare folos, pentru că la Ajax a reușit performanțe remarcabile, iar la United este pe drumul cel bun.
Starea de spirit înaintea derby-ului este diferită în cele două tabere. United are 8 victorii la rând și este singura echipă din Anglia care a rămas angrenată în toate competițiile acestui sezon. În schimb, City vine după eșecul surprinzător cu Southampton, din sferturile Cupei Ligii.
Nu în ultimul rând, partida de pe Old Trafford va fi și un duel al golgheterilor celor două formații din Manchester: Erling Haaland (33 de goluri în 29 de meciuri în acest sezon) și Marcus Rashford (15 goluri în 25 de meciuri - a marcat în ultimele 8 meciuri pe Old Trafford).
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo