Articol scris de Răzvan Rădulescu
Sir Alex Ferguson a revenit la Manchester United, după ce Richard Arnold, directorul executiv al clubului, l-a chemat la club atât pe fostul manager al lui United, cât și pe fostul CEO al clubului David Gill. Fostul căpitan al lui Manchester United Bryan Robson și directorul sportiv John Murtough au fost, de asemenea, aduși pe Old Trafford.
Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 15 ORE
Richard Arnold vrea să se bazeze pe experiența celor implicați și să ajute fosta forță a fotbalului mondial să se îmbunătățească la toate capitolele.

Sir Alex Ferguson se întoarce la Manchester United

Fostul manager scoțian al lui Manchester United a revenit în cadrul clubului ca membru al consiliului de administrație. Ferguson a fost adus pentru a redirecționa strategia clubului, care în ultimii ani a suferit, mai ales din cauza șirului de eșecuri de pe teren.
Declinul în jocul lui Manchester United a venit chiar după retragerea lui Alex Ferguson de pe banca "diavolilor", în 2013. United nu a mai reușit să câștige nici titlul în Premier League, nici trofeul Champions League, singura victorie fiind succesul din Europa League, obținut sub comanda lui Jose Mourinho.
Fanii echipei din Premier League privesc cu optimism revenirea lui Ferguson la United. Întoarcerea acestuia îi va oferi mai multă influență asupra clubului, pentru prima dată după 2013.
Citește și:

Ferguson, prezent la revenirea lui Cristiano Ronaldo

Întâlnirea de marți, de la Carrington a coincis cu revenirea lui Cristiano Ronaldo pe terenul de antrenament al lui Manchester United. Legendarul manager de pe Old Trafford a avut o scurtă conversație cu starul portughez. Potrivit Daily Mail, întâlnirea a fost o coincidență. Conform sursei menționate, Ferguson l-a convins pe Ronaldo să rămână un an în plus la Manchester United în 2008, când ambii se aflau la cârmele "diavolilor roșii".
Ferguson a câștigat 38 de trofee în 26 de ani și jumătate pe banca lui Manchester United. Astfel, directorul executiv al echipei, Richard Arnold, care l-a succedat pe Woodward în februarie, vrea să profite de cunoștințele superioare despre fotbal ale lui Ferguson.
În vârstă de 80 de ani, Ferguson nu mai poate ajuta activ pentru United. Asta pentru că, în 2018, scoțianul a suferit o hemoragie cerebrală care i-a pus viața în pericol.
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 17 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 18 ORE