Articol scris de Dani Morar
Adus liber de contract după ce înțelegerea cu Brentford a expirat la 1 iulie, Eriksen a fost prezentat la Manchester United, dar fanii nu știu încă ce număr va avea mijlocașul. Astfel, aceștia nu pot să achiziționeze încă tricouri cu numele danezului, iar "diavolii" ajung să piardă o sumă importantă de bani de pe urma acestui lucru.
Unul dintre motivele pentru care United întârzie să anunțe numărul său este legat de viitoarele transferuri care ar putea fi făcute de club, inclusiv cel al lui Frenkie de Jong.
Premier League
Manchester United - Liverpool, fără fanii "diavolilor"? Protest masiv pregătit de suporteri
ACUM 9 ORE
Eriksen a avut numărul 23 în perioada în care juca la Tottenham, dar pe Old Trafford acesta este "ocupat" de Luke Shaw. A mai purtat 8 pe spate la Ajax, dar Bruno Fernandes nu va renunța la acest număr. Decar la naționala Danemarciei, Eriksen nu poate avea pretenții nici aici din pricina lui Marcus Rashford. Numărul 21, pe care l-a purtat la Brentford, nu i-a fost dat, în speranța că Frenkie de Jong va fi convins să vină în Premier League și i s-ar atribui lui, relatează Mirror.
"Mă simt confortabil cu acest număr. Aș putea juca și cu altul pe spate, dar lumea mă recunoaște cu 21", a spus Frenkie într-un interviu.
Așadar, numărul cu care ar putea juca Eriksen la United rămâne necunoscut, chiar dacă s-a vorbit despre 24, pe care danezul l-a purtat la Inter, iar la formația din Manchester este vacant de peste un an.

Noul sezon din Premier League debutează peste două săptămâni

Manchester United va juca cu Brentford în primul meci din noul sezon. După sezonul ratat de anul trecut și ratarea șansei de a prinde Big4, "diavolii" luptă pentru ocuparea locurilor 3-4, care le-ar asigura prezența în Champions League. Totuși, având în vedere campania de achiziții, una modestă până acum, dar și faptul că rivalele s-au întărit foarte mult, nu există șanse foarte mari ca trupa de pe Old Trafford să facă un sezon mare.
Programul primei etape din Premiere League este următorul:
  • Crystal Palace – Arsenal
  • Fulham - Liverpool
  • Bournemouth – Aston Villa
  • Leeds – Wolves
  • Newcastle – Nottingham
  • Tottenham – Southampton
  • Everton – Chelsea
  • Leicester – Brentford
  • Manchester United – Brighton
  • West Ham – Manchester City
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
ACUM 11 ORE
Premier League
Manchester United, statistici rușinoase cu Brentford! "Diavolii" au alergat cu 14 km mai puțin
ACUM 12 ORE