Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație incredibilă la United. Fanii nu pot cumpăra tricouri cu Eriksen dintr-un motiv bizar

Cristian Mihală

Publicat 27/07/2022 la 14:24 GMT+3

Premier League va debuta cu un nou sezon în weekendul 5-7 august. Echipele s-au pregătit prin transferuri importante și jocuri amicale tari, dar o dilemă a fost ridicată în presa din Marea Britanie. Numărul pe care Eriksen îl va purta pe spate la Manchester United este încă necunoscut.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Adus liber de contract după ce înțelegerea cu Brentford a expirat la 1 iulie, Eriksen a fost prezentat la Manchester United, dar fanii nu știu încă ce număr va avea mijlocașul. Astfel, aceștia nu pot să achiziționeze încă tricouri cu numele danezului, iar "diavolii" ajung să piardă o sumă importantă de bani de pe urma acestui lucru.
Unul dintre motivele pentru care United întârzie să anunțe numărul său este legat de viitoarele transferuri care ar putea fi făcute de club, inclusiv cel al lui Frenkie de Jong.
Eriksen a avut numărul 23 în perioada în care juca la Tottenham, dar pe Old Trafford acesta este "ocupat" de Luke Shaw. A mai purtat 8 pe spate la Ajax, dar Bruno Fernandes nu va renunța la acest număr. Decar la naționala Danemarciei, Eriksen nu poate avea pretenții nici aici din pricina lui Marcus Rashford. Numărul 21, pe care l-a purtat la Brentford, nu i-a fost dat, în speranța că Frenkie de Jong va fi convins să vină în Premier League și i s-ar atribui lui, relatează Mirror.
"Mă simt confortabil cu acest număr. Aș putea juca și cu altul pe spate, dar lumea mă recunoaște cu 21", a spus Frenkie într-un interviu.
Așadar, numărul cu care ar putea juca Eriksen la United rămâne necunoscut, chiar dacă s-a vorbit despre 24, pe care danezul l-a purtat la Inter, iar la formația din Manchester este vacant de peste un an.

Noul sezon din Premier League debutează peste două săptămâni

Manchester United va juca cu Brentford în primul meci din noul sezon. După sezonul ratat de anul trecut și ratarea șansei de a prinde Big4, "diavolii" luptă pentru ocuparea locurilor 3-4, care le-ar asigura prezența în Champions League. Totuși, având în vedere campania de achiziții, una modestă până acum, dar și faptul că rivalele s-au întărit foarte mult, nu există șanse foarte mari ca trupa de pe Old Trafford să facă un sezon mare.
Programul primei etape din Premiere League este următorul:
  • Crystal Palace – Arsenal
  • Fulham - Liverpool
  • Bournemouth – Aston Villa
  • Leeds – Wolves
  • Newcastle – Nottingham
  • Tottenham – Southampton
  • Everton – Chelsea
  • Leicester – Brentford
  • Manchester United – Brighton
  • West Ham – Manchester City
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo