Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SkySports a calculat! Erling Haaland ar putea marca peste 100 de goluri în acest sezon

Romeo Ene

Publicat 15/09/2022 la 20:45 GMT+3

Erling Haaland s-a adaptat rapid la Manchester City în acest sezon, reușind deja să puncteze de 10 ori în Premier League și de 3 ori în UEFA Champions League.

Salih Özcan im Zweikampf mit Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah este jucătorul care deține recordul de goluri marcate în Premier League într-un sezon, în anul 2018, atunci când a punctat de 32 de ori în 38 de meciuri. Erling Haaland este jucătorul care ar putea să doboare acest record, norvegianul având deja 10 reușite în primele 6 meciuri din Premier League.
Într-o analiză făcută de SkySports, cu condiția ca Haaland să-și păstreze rata de goluri, atunci acesta va marca de 102 ori în toate competițiile, însă City trebuie să ajungă în fazele finale, iar el să nu fie afectat de vreo accidentare gravă.
Haaland ar putea înscrie chiar 113 goluri dacă va bifa fiecare minut până la finalul sezonului. Vârful de 22 de ani este golgheterul UEFA Champions League, cu 3 reușite în 2 meciuri, la egalitate cu Kylian Mbappe și Robert Lewandowski. El a înscris miercuri în fața fostei sale echipe, Borussia Dortmund, după o execuție superbă.

Cifre impresionante pentru Haaland

De altfel, norvegianul a marcat 10 goluri în Premier League, deși nu a jucat în toate meciurile 90 de minute. Cifrele lui Haaland conduc către un raport uimitor, astfel acesta are o medie de 1,86 goluri pe meci, mai mult decât orice alt jucător din primele 5 campionate ale Europei care a jucat mai mult de 108 minute.
De altfel, acesta are bifate până acum 734 de minute din cele 810 posibile deoarece Guardiola l-a schimbat de mai multe ori înainte de terminarea partidei.
CITEȘTE ȘI:
Unii critici ar putea susține că orice atacant consacrat ar înscrie multe goluri pentru echipa lui Pep Guardiola, ținând cont de ocaziile numeroase și imense pe care le creează. În plus, Haaland a expediat 15 șuturi pe poarta adversă, asta însemnând faptul că a înscris la fiecare 1,5 șuturi pe poartă, un randament extraordinar din partea vârfului norvegian.
Haaland a oferit și un assist în Premier League, în victoria obținută de City cu Bournemouth, scor 4-0.
Pentru City urmează duelul cu Wolves din deplasare, în Premier League, o nouă oportunitate de a înscrie pentru Erling Haaland.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo